Sam sebi govorim od prvog dana, RUX nisi antivakser, nauka je toliko napredovala da nema potrebe da se brineš.
Zatim, gledam globalno koliko napora se troši od strane “mainstream” medija da se uguši svako drugo mišljenje, nebitno da li je to od pekara ili od doktora koji je u struci preko 30 godina.
Kada “surfate” po FB npr, gdje god je neko napisao nešto vezano za Corona, pojavljuje se odma neka vrsta “linka” u kojem asocira “de ti klikni ovdje, pusti ostale šta pričaju”, znači Facebook zna bolje od doktora koji se bavi genetikom i sličnim stvarima ?
I onda pogledate koliko je kanala ugašeno na facebook-u, ne mislim na one divlje kanale i videos u kojim se pojavljuju čistačice koje objašnjavaju da je ovo sve prevara ili slično, već naprotiv, pojavljuju se ljudi koji iza sebe imaju pedigre.
Slučajno sam dobio stranicu koja je skoro pa kopija “youtube” servisa, u kojem očigledno se ne brišu video.
Prvi video koji sam naletio sa kanala @TheCoon koji prenosi stvari koje ne viđamo svaki dan u medijima, sa prevodom na naški, u kojem očigledno vidimo da je u pitanju online Konferencija njemačkih patologa i doktora u kojem na jako kulturan način pokušavaju shvatiti o čemu se radi.
Konferencija patologa: (odysee.com)
Zatim video u kojem neko za govornicom EU, čovjek kulturno predstavlja problem, ali to ništa ne možemo naći ni na youtube, facebook ili na TV.
Član Evropskog parlamenta - Joachim Kuhs: „Zaustavite ovaj eksperiment na ljudima!“ (odysee.com)
Sama činjenica, da su ljudi istupili imenom i prezimenom, meni govori da ovdje nešto ne štima, tj. ja nikako ne mogu sabrati njihovo 2 + 2 da bude 4… jednostavno previše nelogičnosti u cijeloj ovoj priči.
Napomena: NISAM ANTIVAKSER, štaviše smatram da je potrebno nešto da suzbije ovu pandemiju, međutim ne mogu ignorisati da je u pitanju globalni eksperiment, u kojem se više vodi psihološki rat protiv nevakcinisanih, gdje sada imamo najnoviju nebulozu tj. da nevakcinisani su krivi za sve nove sojeve COVID19 virusa, što je upravo demantovano od strane jako poznatih naučnika da to nisu istinite tvrdnje.
Ne znam, ne mogu biti pametan, želim samo da gledamo stvari nepristrano, jer imamo situaciju da ako si vakcinisan automatikom psihološki napadaš nevakcinisane, a tako i obrnuto.