Prije par dana kontaktiralo nas je par osoba koje su očigledno upućene u Blockchain priču, tačnije njih 7. te su na jako kulturan i originalan način pristupili te ponudili svoj indepth review RXC Blockchain mreže.
Rađeni su solidni testovi koji uistinu dokazuju da RXC blockchain nije nikakva magla, već real deal Proof Of Work blockchain baziran na DASH kodu.
U nastavku pročitajte ono što su napisali kao feedback!
Postovani, obecao sam detaljniji feedback i evo u par recenica i objasnjenja nase skromno misljenje:
Sama pomisao na giveaway kada je rijec o kriptu vuce na scam. Mi kao ekipa koja se aktivno bavi scamom i koja aktivno rudari na mrezi 3 najjace kripto uvijek smo raspolozeni za neki altcoin koji pokazuje potencijal ali i za otkrivanje scama. Posebno smo ponosni na svoj rad kada je u pitanju provaljivanje scama. Ono sto je karakteristicno za nas je da se nigdje ne pojavljujemo javno i da uvijek koristimo nove pseudonime. Zadnji scam koji smo otkrili i masovno svoje otkrice podelili na drustvenim mrezama kao i na YT je PI Network. PREVARA NAD PREVARAMA!
Aplicirali smo sa jednog naloga na 7 razlicitih walleta za ovaj Giveaway. Sve je leglo u roku par minuta. Kao eksterni wallet jako smo zadovoljni uradjenim. Pregledno, brzo, konzola uredna, komande rade. Dozvoljene su neke preinake sto je pozitivno.
Dakle, 7 novcanika je bilo otvoreno u isto vreme poceli smo sa prebacivanjem koina sa jednog na drugi u manjim ili veim iznosima kako bi izracunali fee. Fee je fair trade ali ono sto nam se posebno svidja nije visok i srazmjeran je kolicini transfera. Na kraju sva sredstva su zavrsila na jednom walletu. Uz gubitke od oko 5-7% ukupne pocetne transakcije. Sto cete se sloziti nije mnogo s obzirom da smo ih dobili dovoljno da testiramo.
BlockChain radi besprekorno i zadivljujuce brzo s obzirom na malen broj rudara na mrezi. Uzmite u obzir da je za transakciju 20ak dolara uz izuzetno visok fee od otprilike 30% potrebno i nekoliko sati da se sredstva transferuju. Ovde se sve desava u roku od nekoliko minuta do pola sata max.
Pokusali smo na sve moguce nacine da udjemo u trag transakcijama ali je moguce pratiti samo poslane transakcije sa jedne adrese, primaoca je nemoguce pratiti (oni koji su napravili ovo razumeju o cemu se radi i na koji nacin se skriva prijem) isti metod je moguce primeniti i na malim kolicinama i na velikim kolicinama.
Pokusali smo hakovati jedni drugima wallet ali je beskorisno nakon autorizacije i fraze, ukoliko se ne autorizuje postoji nacin ali to je vec visoka matematika. Dakle sazetak ovoga verifikujte i autorizujte svoje naloge i sigurni ste.
Faucet ima manu, zapravo 3. 1. Nema countdown pa je malo nezgodno gatati kada je moguce pokupiti sredstva. 2. nakon 4 sata u minut tacno nije bilo moguce pokupiti sredstva odnosno zarolati sto ukazuje na vremensku barijeru ili je pravljen za drugu vremensku zonu. 3. za vise razlicitih receive adresa je moguce faucetati na razlicitom ip na istom acc.
Ono sto nam se ne svidja je sistem dodele RXC od ranije jer smo ispratili prenose ipo 20K i vise na blockchainu. Ocekujemo da se ovo ne desava jer trackujemo. Ok je pocastiti nekoga sa 20-50-1000-5000 ako je uradio nesto korisno ili se zalozio za projekat ali bez potrebe slati 20000 nekome nije fair prema onima koji su dosli po 10.
Po dogovoru ocekujem nagradu za svoj team 15+5 po walletu minimalno. Mislim da zasluzujemo i malo vise s obzirom da smo ukazali na sve dobre strane, na propuste na lose strane i da nismo objasnjavali u detalje laicki sta ko da radi da bi zgrabio koji rxc vise. Mi ovo zloupotrebljavati necemo ali postoji problem koji nije fair prema onima koji su laici i koji ne kontaju gore navedeno.
Momcima koji su iza projekta svaka cast a mi vas nadgledamo, podrzavamo i imate nasu podrsku. Rasirili smo info medju svojim kontaktima i ocekujte navalu u sledecim danima.
Srdacan pozdrav!
P.S. Zaboravili smo napomenuti da i mi majnujemo RXC od danas
Back to Rux!
Još jednom, drago mi je da sam probudio uspavane balkanske divove u kripto svijetu! Jako zanimljiva priča koja ostaje upisana u našoj Crypto.ba priči.
Naravno, podijelio sam im svima po 100 RXC u znak poštovanja!
https://explorer.crypto.ba/tx/81d22381c329e80cb03ec669ab3200d87d6bf8a8dc700f28e47048efcebf6db9