Kako besplatno zaraditi BTC putem Cryptotab browsera? 100% radi
Download: CryptoTab Browser (to je moj reff link)
Ovo 100% radi, slika u prilogu
Kako besplatno zaraditi BTC putem Cryptotab browsera? 100% radi
Download: CryptoTab Browser (to je moj reff link)
Ovo 100% radi, slika u prilogu
koristio sam to neko vrijeme ali slabo skroz imas zaradu na njemu koliko ti koristis dugo i tvoja misljenje o njemu
Bolje je koristit brave jer ako hoces gledat ads dobijas bat tokene
kako ide to jel mi mozes objasniti malo vise
Nisam probao to ali ovo perfektno radi
Pozdrav. Imas sve na mom Youtube kanalu, pregledaj par klipova ako gdje zapne javi se i na FB stranici
Sve je super, isplata je redovna 1-3 dana, max 5 dana sve zavisi koliko treba da se potvrdi transakcija. Cilj ovoga je pravljenje medjusobne mreze gdje su svi dobitnici
Da mogu naravno prvo odes is skines brave browser brave, odes u postavke ukljucis brave rewards i mozes zaradit 5-20 dollara mjesecno
Nisam bio tu dva dana, ciljano da malo glavu odmorim.
Nemate pojma ponos u meni kada sam se vratio a vi svi kao pčelice radite, ispitujete, pomažete… ispunjenje mog sna o kripto zajednici
Heheh… neka i treba Trudimo se vala
Daj nam TX ID od bilo koje transakcije, baš da vidim da li je to onchain ili nešto drugo
Nesto BCX zeza imao sam sve transakcije prikazane u jednom videu, sad ne mogu da pristupim tome pa da napravim screen.
Evo iz videa
Trenutno ovome ne mogu pristupiti ne radi im na sajtu.
Evo ti TX ID od zadnje 2:
Jedno pitanje…
Da li je potrebni imati ''jak ‘’ računar da bi se rudarilo na ovaj način? Ili je poenta u skupljanju referala i kroz referale koji izvrše depozit bude isplata.
Mislim da ako je potrebna snažna mašina bolje je ''upregnuti ‘’ i kopati eth ili neku drugu isplativu valutu nego na ovaj način.
Ima dosta projekata za koje ne treba jaka mašina tipa libry,idena, pa me zanima kakva je situacija kod ovog projekta ?
Pozdrav. Imas vise nacina. Kod mene je i7-6700 4.0 GHz i grafička 4GB Quadro i sa njom na optimumu (sredina) daje oko 3000 H/s na max oko 4500 H/s. Pored sebe imam referale i to aktivne pa zajedno pravimo nesto. Pored njih mozes kupiti dodatnu snagu koju ja jos nisam probao jer mi se ne isplati ali je planiram koristiti. Za navedene majninge ovo nema svrhu jer trebas dosta uloziti i u startu su ti troskovi preveliki. Ovo radi 100% zato sam ga i predstavio ljudima i svom YT kanalu. Idenu nisam jos probao jer je jebena i ima stroga pravila pa sam verifikaciju zeznuo vec 3 puta, moras tacno biti kad se otkljuca i zavrsiti zadatke. Svakako je planiram probati u nekom narednom periodu jer pravi oko 30-50$ mjesecno prema onom sto sam ja naisao na netu.
ja koristim ovu aplikaciju na mobitelu , cryptotab …ne djeluje mi ovo lose …
Da, radi i na mob, skine se mob aplikacija i posle zahtjeva VPN koji imate besplatan 5 godina (Jedino ima malo reklama ali to je to)