Ljudi, mjenjajte banke.
Unicredit je najgora banka što se tiče kripto valuta.
Ganjajte ove divlje, Nova banka i slični njima.
Ljudi, mjenjajte banke.
Unicredit je najgora banka što se tiče kripto valuta.
Ganjajte ove divlje, Nova banka i slični njima.
Ove Dodikove banke znači
Ponavljam ne spominjite javno banke, da ne bi sutra i te iskljucile ovo sto radi. Ko zeli info neka se javi porukom vrlo prosto.
Novi klip je tu na temu ROI za 7 dana 1600$? Šta kupovati na Binance u 2021?
Naravno, dopunite listu
Moze li jedan video kako trgovati na Binance-u SPOT-u sa Stop Lossom .
Kako napraviti sell order sa stop lossom.
Hvala
@BTCBosnaiHercegovina Još jednom hvala ti na ovim videos, daj mi RXC adresu da ti pošaljem 500 RXC kao podsticaj
Jedino ti brate guras ove moje klipove. Hvala ti
Evo je: RAr3L2vJzMAgzULzEiR8DdoRwEAKXqhwZw
Iskreno ne znam sta je to? Dok i ja naucim rado cu napraviti video
@BTCBosnaiHercegovina pozz zanima me kako sa Binance isplatim pare na svoj racun.Imal kakav jednostavan korak i imas li na svom yt
Koliko ja znam samo Kraken trenutno dozvoljava isplatu na BH banke od ovih vecih mjenjacnica. Isto tako imas i nas domaci servis BCX.ba koji ti uredno vec sutradan isplati novac na racun ali tu postoji provizija od 5%
U mene je slovenska banka.Al nesto sam gledao kao prvo moras da mjenjas u fiat pa onda da isplatis.
Javi se na FB stranici, u pripremi je novi sistem
Sorry na kašnjenju, tek sam se sad dočepao walleta
500 RXC od srca za tvoje video, nadam se da ćeš jednog dana unovčiti ovo i bar dobar ručak imati
TXid
https://rxcinfo.crypto.ba/tx/ab50a576e101cfb6fde0ecfd84f8556ed6cb472d3818b689501582f0cea2e1dd
Pa uvijek je tako bilo, moraš zamjeniti u FIAT tj. € ili $ kako bi mogao spustiti sumu.
Postoje i servisi koji ti automatski konvertuju sumu kada npr kupujes preko POS terminala, čini mi se da Wirex je tako prije radio.
Ma nista mili hvala tebi, ti si nas uzor
Ja se davno registrovao na Binance, ali ne može iz BiH da se plati. Našao sam ovaj tekst Kako kupiti kriptovalute u BiH kreditnom karticom? Binance i AdvCash metoda | Taster jel iko probao ovaj način, jel ovo stvarno radi?
Mislim da je moguće preko ADV cash kupiti kripto
Čuo sam jutros je momku prošla transakcija sa visa RZB preko mobile app na Binance…