Crypto.ba

Binance mjenjačnica

U pitanju je Kineska mjenjačnica kripto valuta, za koju se tvrdi da je “next gen” trading platforma, zbog svoje visoke likvidnosti, koja omogućava brzo naručivanje i zaključivanje cijena za koje su se trgovci odlučili u datom trenutku.

Kako stoji u njihovom “white paper”, njihova tehnologija bi trebala da nadmašiti industrijski standard za brzinu obrade transakcija. Binance je trenutno odgovoran za oko 10. miliona $ obrta dnevno u kripto svijetu.

Jedna od novina na ovoj mjenjačnici svakako je ta da je naknada za trgovanje jako niska, svega 0.1%, kada se poredi sa nekim drugim mjenjačnicama koje znaju dosegnuti i do 0.25% po svakoj transakciji.

Screenshot_4

Još jedna pozitivna stvar u ovoj priči jeste ta da Binance ima svoj token/coin nazvan BNB, koji se može koristi kao naknada umjesto Bitcoina, gdje naknada za trgovanje iznosi svega 0.05% po transakciji, jako pozitivno ko voli trgovati često.

Profesionalni izgled platforme

Pored regularnog izgleda mjenjačnice, na kojoj imate različite kripto valute, Binance ima i besplatnu “Pro” veriju trading platforme koja je jako moćna kada su u pitanju nove stvari na ovom polju.

Iako je ova mjenjačnica relativno nova, njen cilj je maximalna likvidnost u kritićnom trenutku, što je po mnogima razlog da provjere ovu mjenjačnicu.

Nadam se da smo vam bar malo pružili uvid u ovu kinesku mjenjačnicu, i ne zaboravite… nakon registracije, obavezno upalite sigurnosni mehanizam kao što je “Google Authenticator”, kako bi bili sigurni da vam sredstva neće nestati zbog raznih virusa.

Podržite nas preko reff-a

Rux, Crypto.ba

4 Likes

Još bi dodao informaciju, zahvaljujući našem Slaviši

“Mene ovaj podatak ne čudi jer je Direktor Binance Changpeng Zhao. On je ujedno i vlasnik BijieTech koja obezbjeđuje “cloud-based” berzansku infrastukturu za više od 30 berzi u Aziji.”

1 Like

Binance je veći nego ikad :slight_smile:

podržite nas preko reff-a

https://www.binance.com/?ref=10727318

1 Like

Još uvijek, nakon 3. godine Binance mjenjačnica je jedna od najboljih kripto berzi.

Zasluženo!

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF