Crypto.ba

Binance mjenjačnica

U pitanju je Kineska mjenjačnica kripto valuta, za koju se tvrdi da je “next gen” trading platforma, zbog svoje visoke likvidnosti, koja omogućava brzo naručivanje i zaključivanje cijena za koje su se trgovci odlučili u datom trenutku.

Kako stoji u njihovom “white paper”, njihova tehnologija bi trebala da nadmašiti industrijski standard za brzinu obrade transakcija. Binance je trenutno odgovoran za oko 10. miliona $ obrta dnevno u kripto svijetu.

Jedna od novina na ovoj mjenjačnici svakako je ta da je naknada za trgovanje jako niska, svega 0.1%, kada se poredi sa nekim drugim mjenjačnicama koje znaju dosegnuti i do 0.25% po svakoj transakciji.

Screenshot_4

Još jedna pozitivna stvar u ovoj priči jeste ta da Binance ima svoj token/coin nazvan BNB, koji se može koristi kao naknada umjesto Bitcoina, gdje naknada za trgovanje iznosi svega 0.05% po transakciji, jako pozitivno ko voli trgovati često.

Profesionalni izgled platforme

Pored regularnog izgleda mjenjačnice, na kojoj imate različite kripto valute, Binance ima i besplatnu “Pro” veriju trading platforme koja je jako moćna kada su u pitanju nove stvari na ovom polju.

Iako je ova mjenjačnica relativno nova, njen cilj je maximalna likvidnost u kritićnom trenutku, što je po mnogima razlog da provjere ovu mjenjačnicu.

Nadam se da smo vam bar malo pružili uvid u ovu kinesku mjenjačnicu, i ne zaboravite… nakon registracije, obavezno upalite sigurnosni mehanizam kao što je “Google Authenticator”, kako bi bili sigurni da vam sredstva neće nestati zbog raznih virusa.

Podržite nas preko reff-a

Rux, Crypto.ba

image

5 Likes

Još bi dodao informaciju, zahvaljujući našem Slaviši

“Mene ovaj podatak ne čudi jer je Direktor Binance Changpeng Zhao. On je ujedno i vlasnik BijieTech koja obezbjeđuje “cloud-based” berzansku infrastukturu za više od 30 berzi u Aziji.”

1 Like

Binance je veći nego ikad :slight_smile:

podržite nas preko reff-a

https://www.binance.com/?ref=10727318

1 Like

Još uvijek, nakon 3. godine Binance mjenjačnica je jedna od najboljih kripto berzi.

Zasluženo!

Postoji li varijanta da se u BiH uzme Binance Visa kartica?

Nažalost ne šalju ih u naš “Wonderland” :smiley:

Ja sam sad pokusao i aplicirao da sam zainteresovan. Razmisljam da li bi poguralo proces ako “bruka” raje sa foruma aplicira?

Mislim da je u pitanju to da samo na nekoj od listi (FATF ili slično), jer bili smo skroz blokirani od strane Binance, pa su opet nas pustili, ali ograničeno.

@Crypto.ba Bas smo “rupchaga” haha. Daj mi savjet ako znas koje kartice se mogu uzeti kod nas da se koriste slicno kao ova od Binance please.
Jel se na BCX moze prebaciti crypto sa Binance, prodati za BAM i spustiti na banku? Da li se mora neki porez na to platiti?

koja je najjednostavnija opcija za slanje novca na svoj Binance račun

Preko kreditne kartice, ako ti tvoja banka dopusti slanje sredstava prema Binance.

Ako ti ne uspije, probaj preko Whitebit mjenjačnici, napisao sam how-to

Evo ga i novi video o depozitu na Binance

1 Like

Pozdrav. Da ti puno ne pisem imas moj YT kanal pa pogledaj par zadnjih klipova i bice ti sve jasnije :slight_smile:

Pozdrav svima. Novi je klip tu na temu prebacivanje sa Krakena na Binance mjenjačnicu

1 Like

“Sorry, you are not able to purchase crypto because you didn’t meet Binance security Terms of Use and Internal Policy.”. Zna li neko zbog čega je error ovaj pri kupovini kreditnom karticom ?
Kartica - Mastercard Raiffeisen

Pozdrav. Naravno da ne mozes kupiti jer je zabranjeno putem Raiffaisen kartica kupovati kripto. Na crnoj listi je sve putem njih. Pogledaj malo moje klipove i bice ti jasnije :slight_smile:

Novi klip o kupovini i prodaji na Binance je tu.

Imal kakav drugi način osim da mijenjam banku. I hvala na odgovoru.

Moras promijeniti, inace ne moze preko njih sve je blokirano. Druga opcija ti je BCX pa da kupis USDT i njega prebacis na Binance ili 3 opcija sam ti ja kao posrednik, uz naknadu od 20 KM za izvrsenu transakciju.

Dobro meni je Unicredit i isto mi je blokirano, šta ja da radim onda

1 Like

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF