Crypto.ba

Binance mjenjačnica

U pitanju je Kineska mjenjačnica kripto valuta, za koju se tvrdi da je “next gen” trading platforma, zbog svoje visoke likvidnosti, koja omogućava brzo naručivanje i zaključivanje cijena za koje su se trgovci odlučili u datom trenutku.

Kako stoji u njihovom “white paper”, njihova tehnologija bi trebala da nadmašiti industrijski standard za brzinu obrade transakcija. Binance je trenutno odgovoran za oko 10. miliona $ obrta dnevno u kripto svijetu.

Jedna od novina na ovoj mjenjačnici svakako je ta da je naknada za trgovanje jako niska, svega 0.1%, kada se poredi sa nekim drugim mjenjačnicama koje znaju dosegnuti i do 0.25% po svakoj transakciji.

Screenshot_4

Još jedna pozitivna stvar u ovoj priči jeste ta da Binance ima svoj token/coin nazvan BNB, koji se može koristi kao naknada umjesto Bitcoina, gdje naknada za trgovanje iznosi svega 0.05% po transakciji, jako pozitivno ko voli trgovati često.

Profesionalni izgled platforme

Pored regularnog izgleda mjenjačnice, na kojoj imate različite kripto valute, Binance ima i besplatnu “Pro” veriju trading platforme koja je jako moćna kada su u pitanju nove stvari na ovom polju.

Iako je ova mjenjačnica relativno nova, njen cilj je maximalna likvidnost u kritićnom trenutku, što je po mnogima razlog da provjere ovu mjenjačnicu.

Nadam se da smo vam bar malo pružili uvid u ovu kinesku mjenjačnicu, i ne zaboravite… nakon registracije, obavezno upalite sigurnosni mehanizam kao što je “Google Authenticator”, kako bi bili sigurni da vam sredstva neće nestati zbog raznih virusa.

Podržite nas preko reff-a

Rux, Crypto.ba

image

4 Likes

Još bi dodao informaciju, zahvaljujući našem Slaviši

“Mene ovaj podatak ne čudi jer je Direktor Binance Changpeng Zhao. On je ujedno i vlasnik BijieTech koja obezbjeđuje “cloud-based” berzansku infrastukturu za više od 30 berzi u Aziji.”

1 Like

Binance je veći nego ikad :slight_smile:

podržite nas preko reff-a

https://www.binance.com/?ref=10727318

1 Like

Još uvijek, nakon 3. godine Binance mjenjačnica je jedna od najboljih kripto berzi.

Zasluženo!

Postoji li varijanta da se u BiH uzme Binance Visa kartica?

Nažalost ne šalju ih u naš “Wonderland” :smiley:

Ja sam sad pokusao i aplicirao da sam zainteresovan. Razmisljam da li bi poguralo proces ako “bruka” raje sa foruma aplicira?

Mislim da je u pitanju to da samo na nekoj od listi (FATF ili slično), jer bili smo skroz blokirani od strane Binance, pa su opet nas pustili, ali ograničeno.

@Crypto.ba Bas smo “rupchaga” haha. Daj mi savjet ako znas koje kartice se mogu uzeti kod nas da se koriste slicno kao ova od Binance please.
Jel se na BCX moze prebaciti crypto sa Binance, prodati za BAM i spustiti na banku? Da li se mora neki porez na to platiti?

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF