Pozdrav kriptoljupci!
Nakon razgovora sa par osoba iz različitih crypto commmunity grupa, došao sam na zaključak da ne bi bilo loše da napravimo Balkanski crypto meetup koji bi podrazumjevao 3 dana kampovanja kraj vode gdje vas Sanski Most, tj. Bosna i Hercegovina neće ostaviti ravnodušnim.
Kako sam shvatio već je ekipa iz BCC pravila Balkanski meetup ali ja lično toga nisam bio svjestan, kao niko iz Crypto.ba community.
Kontaktirala me ekipa iz ubik.hr, tj. “Udruga za Blockchain i kripto valute” iz Hrvatske, te smo uz napomenu kolege iz Belgrade Crypto Community kako ne bi bilo loše da organizujemo prvi Balkan Crypto Meetup.
Kao što već znate, Crypto.ba je u prošlosti već imao par solidnih meetups koji su bili javno prikazivani kao prvi meetups vezani za kriptovalute i blockchain u globalu.
Sve naša prošla druženja možete vidjeti na kategoriji Meetups.
Ekipa koja bi potencionalno mogla učestvovati na prvom Balkanskom kripto meetup
- Crypto.ba, Bosna i Hercegovina
- BCC, Srbija
- UBIK.hr, Hrvatska
- BCX.ba, Bosna i Hercegovina
- BCX.rs, Srbija
Fali nam neko iz Slovenije, Crne Gore i Makedonije, siguran sam da ćemo naći nekog sa tih teritorija.
Siguran sam da ako se potrudimo, da ćemo naći još grupica ljudi sa ovih prostora koji su se na neki način počeli baviti kripto valutama, slobodno ih ovdje postavite ja ću se javiti i dogovoriti detalje.
Za prvi Balkan Crypto Meetup, preporučujem BiH, grad Sanski Most u kojem imamo sve spremno za ovakve vrste aktivnosti, jer smo već organizovali crypto kampove u prošlosti.
X marks the spot
U nadi da ćemo se organizovati u većem broju, pravim ovu temu kako bi vidjeli da li ima zainteresiranih za ovakvo nešto.
Crypto.ba kamp koji se trebao desiti 2020. godine je otkazan zbog nama “drage” korone, te definitivno ako nam ove godine dopusti situacija, da se organizujemo u što većem broju te da se družimo malo.
Rux, Crypto.ba