Ekipa, jutros sam razgovarao sa vlasnikom Ada Šljivar, gdje smo prošli kamp dobili besplatno zbog mene, ali smatram da ovaj kamp trebamo platiti prostor.
Prošli put, kotizacija se uzimala striktno za piće i hranu, što smo jedva pokrili ali sve je bilo odlično, štaviše odlično.
Kamp mjesto po danu bi izišao 20KM, gdje bi to plaćali vlasniku Ade Šljivar pri dolazku, gdje sam dogovorio sa njom da on a preuzme piće prodaju, tako da vlasnica uzme tu neki profit jer stvarno održava adu čistom i urednom za goste.
Znači, minimum bi bila dva dana, 40KM te ako bi išli puna tri dana 50KM za šator prostor, što smatram da nije uopće neki novac ko želi da se zabavi na adi.
Ekipa iz BCX.ba mi se upravo javila te želi da sponzorišu bend koji bi 27mog tj. petak išao live svirku, te uz moju preporuku bend NoLimitNow iz Sanskog Mosta koji su jako kvalitetni te imaju širok repertoar na izboru.
LIVE: No Limit Now - Jovano Jovanke (Docek Nove 2019 - Minhen) - YouTube
UnpluggedNOW ZDRAVKO COLIC - Ti Mozes Sve Al Jedno NE NOLIMITNOW - YouTube
Tako da sam trenutno u dogovoru sa njima da dogovorimo cijenu i dostupnost tu noć.
Uglavnom sada znate, da pri dolazku plaćate vlasnici min 40KM za dva dana ili 50KM za sve tri dana kampa/meetupa.
Sad mi treba savjet zajednice, kako da RXC integrišemo u ovo sve?
Moj prvi prijedlog je da svaki posjetioc kampa dobije određenu sumu RXC koji će na neki način da potroši na kampu, slobodno predlažite.
LOKACIJA KAMPA za one koji nisu upućeni, 26-28. August 2021. godine
Sanski Most 79260, USK Kanton, Bosna i Hercegovina