ZENIQ/NEO Zentech <<<--- Nova prevara! uzmite dok ima!

Ja nudim da donesem Hub da provjerite ali nećete.

Lakše vam izgleda ovako lupati.

ništa se ne krije. Donesem Hub i provjerite. Da možemo onda završiti ovu temu.

Da ovo nije prvoklasno trolovanje? :rofl:

Pa koja je potreba donosenja huba? Rekao sam kao sto i je.

Gdje je download za taj cold wallet gdje cu cuvat coine ili moram platit 2000$ za wallet?

Čemu onda uzbuna tolika? :blush:

Da se lupa dalje, ako je toliko jednostavno onda bujrum napravite.

nudi vam se sve

Ako mislite da znate sve i ne trebate da vidite, zašto onda pljuvanje po nečemu?

Sudite na osnovi pogrešnih informacija, dokazano.

To je naš narod, ne zna o čemu se radi ali se pravi najpametniji.

Toni, trebas platiti toliko da bi dobio tablet sa instaliranim walletom, exchangeom i nodeom. Jebote, mogao bi kupiti mobitele, instalirat aplikacije i igrice na njega i prodavati za duplo. :wink:

2 Likes

Nema download, hardverski je u sklopu cijelog Huba sa svim ostalim funkcijama……

Dali i source code dobijem za 2000$ :joy:

Cekajte, u cemu sam pogrijesio? Ispravite me ako grijesim, platite tolike novce za obicni tablet koji na sebi ima cold wallet, exchange i masternode? Zar ne? I to je to? Rekli ste da cete odgovoriti na sve, pa hajte.

Uzmem fold i skinem exodus kupim rxc i milioner do 18 :joy:

To kriju ko zmija noge haha. Iako je Zeniq “decentraliziran”

Ko je dao pocetnu likvidnost za dexove? Mogu li oni, kako bi se reklo rugnit ili je to osigurano?

Ili komotno bolje pi “kopat” od ovog :joy:

To sam i ja rekao. Bar ne moras kod njih placati za minting i nodeove :smiley:

1 Like

Kaze 2200 master nodova znaci “prodano” je 2200 tableta, sto bi bilo 4m$.

@Irma Sta mene sprecava da kupim zeniq token bez vaseg HUB-a, Imam metamask wallet? I kako ima razlike u cjeni medju zeniq coin-a i tokena ako je 1:1. Dali to omogucava arbitrazu? Kupit cu 2000$ tablem izmajnat i uduplat pare kakve to logike ima?

Masternode proizvodi Zeniq coinove 15-18 godina. Ovisi kad se kupi naravno, sa halvingom dok ne dođe do četvrte decimale posle zareza.

Naravno odgovaram na sve.

Znam kako masternodovi funkcioniraju i sta rade. Kazem samo da ne predstavljate teblet s instalirane 3 aplikacije kao “novu tehnologiju koju ne mozemo shvatiti”. HVALA!

@Irma Vi nama donesite tablet ja cu ga spojit na kali izvuz aplikacije to decodat pacemo vidit ocemu se radi :sunglasses:

Masternode mintuje Zeniq coin ne token.