ZENIQ/NEO Zentech <<<--- Nova prevara! uzmite dok ima!

Okej super, de mi kažite što radi ta nova tehnologija? Po čemu je nova i revolucionarna? Ne šaljite mi linkove na razna predavanja, razgovaramo ovdje.

Evo ja kao i svi drugi imamo opciju direktno u nalogu da prodamo Zeniq kao token po 0,15$ ili kao Zeniq Coin po 0,38$.

Logika neka, zašto razlika u cijeni kad se wrapuje coin u token? Znaci manja vrijednost.

Jasno mi je da svašta ima i da je bilo i da će biti.

Najbolje mogu dokazati da vam donesem Hub, da vidite i ako želite rastaviti pred mojim ocima.

Pa da vidite, ali uz garanciju da će mi raditi opet kad ga sklopite. :blush:

U njemu ćete vidjeti svu tehnologiju.

Ne razumijem, mislite zbog masternodea i ostalog sto ste govorili, ili sama fizicka unutrasnjost tableta, kao revolucionarne mikrocipove i kontrolere?:smile:

Ja lično kad vidim da se nešto prodaje putem seminara i multi-level marketing sistema u kojem ja treba da uložim sredstva od kojeg onaj ko me je preporučio dobija nekakvu proviziju i da se meni nudi da ostvarim nekakvu zaradu ako dovedem još ljudi koji će ulagati svoja sredstva u bilo šta, pa i HUB-ove, ne treba mi nikakva tehnička analiza da bih znao da ne želim da imam bilo šta sa takvim projektom.

Eto prilike da se finansijski osiguramo

Mislim na sve, drugačije je kad se vidi. Pogotovo za vas koji se razumije.

Stojim na raspolaganju što se toga tiče.

Ne petljajte mene sa tim molim vas, nemam nikakve veze sa tim seminarima.

Ja mislim da se vidi da se trudim na lijep način da objasnim sve.

Mozete odgovoriti? @Irma

Na šta? @Crypent mislim da sam odgovorila na sve. Jesam li šta preskočila?

Pardon, preskočio sam ovo, al svejedno nije nista konkretno odgovoreno. Kazete da to nije obican tablet, nego neki novi peak tehnologije. Izvinite al to je bullshit. :smiley:

Taj tablet nema nista novo sto vec nije vidjeno, znate to i sami. Ti masternodovi i sve sto ima na njemu nije nista novo vidjeno, tako da preskocite tu pricu o “revolucionarnoj” tehnologiji.

Kazem jer govorite da je to nova tehnologija koju ne mozemo razumiti, meni tu nista nije novo

Ništa onda kad je tako da pustimo vrijeme da dokaze svoje….

Jedna strana će se izviniti, ili ja ili vi.

Lijep pozdrav

Zato rekoh, kad budete pri računaru .Ne prikazuje se na verziji za telefone iz ne znam kog razloga, da l’ je propust il’ namjera developera.

Kako možete da tvrdite nešto a niste vidjeli?

Nudi vam se da pogledate a vi tvrdite iako niste vidjeli da tu nema ništa novo.

Zar nije svrha svega ovog da se provjeri?

Kakve su vam onda namjere ove stranice kad unaprijed tvrdite da nema ništa novo?

Gdje ima već takav tablet? Ali molim vas da ima Cold wallet, pristup exchange-u i masternode u njemu koji mintuje ne rudari.

Da li je wallet cold ako je tablet spojen na WiFi?

Dal uopste postoji wallet, ja bi ga skino :joy:

@Irma Prema dokazima sa blockchain explorera cini se da je “Zeniq” samo preimenovani “Juwel” ili je prevara tolko losa da koriste isti sistem sa fake blockchainom. Posto na oba explorera oba blocka su ista ali sa razlictim vremenom znaci da taj explorer samo generise fake blockove i fake transakcije. Najverovatnije hash samog block highta ili ti broj bloka.

1 Like

Jeste Cold wallet, jer kad stavite dva ključa i drugi nikad nije povezan sa internetom onda razmislite šta imate.

Vratite molim vas komentare nazad.

Cijeli projekat je krenuo kao Juwelis jer su bili partneri.

Da se ne ponavljam opet vratite samo komentare nazad.

A kao ne moze se napraviti tablet sa walletom, exchangeu i masternodeu? :slight_smile: eto @Rux ideja za RXC, i vise nego izvedivo. Mislio sam da ste rekli nove tehnologije koje ne mozemo shvatiti. Mislim da se i vi slazete da tu nije nikakva wow tehnologija, nego te 3 stvari spojene na kineski tablet i puf 2000€