XRP Savjet

Pozdrav svima. Istraživao sam malo XRP i zvuči mi obećavajuće. Ima li neko više informacija, je li neko ulagao u XRP, šta mislite o tom coinu? Uložio sam nekih 30tak dolara, čisto nek stoji :smile:

Po meni XLM je bolji, pokrenuo ga je developer Jed Caleb koji se odvojio od XRP-a, a i dalje prima ogromnje kolicine odstete u XRP, pa dumpuje po kupcima, i ulaze u taj svoj novi novcic Stelar(XLM).

Nema ti nikakve logike sam odlucujes u sta ulazes :smiley: tek kad udjes malo u dubinu price vidjeces da su se mnogi obogatili na sh** koinima koji nemaju nista iza sebe…kripto svijet je takav nepredvidiv i bez logike :smiley:

XRP je prevara, imaš hiljade drugih koji su iole ispravni :slight_smile:

Što prevara?

Čitam da imaju sad tužbu čiji će rezultat bit 21.5, valjda ako pobjede ( a sve upućuje da hoće ) trebao bi skočit XRP. Možda tad da prodam razmišljam. Mada je ovo prvi put da čujem da je prevara, svi uglavnom hvale na netu. Nisam pametan :sweat_smile:

:slight_smile: search is your friend

Ako te SEC tuži, nije bezveze budi siguran

Ponavljam, XRP je prevara, tačnije njen osnivač je prevarant koji zaslužuje dug zatvor :slight_smile:

1 Like

Hvala ti na odgovoru.

Čitao sam to sve, ali opet, mišljenja su podijeljena…neki kažu scam, neki najbolja stvar od bitcoina. Ja vjerujem da može gore pogotovo ako dobiju tužbu.

Svakako smo svi u belaju trenutno u marketu, neovisno je li scam, shitcoin ili pravi projekat :confused:

Dns si imao popust na xrp, ako si usao na ispod 1$👏

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF