Xcalibra: Stižu nova KYC pravila i napredne funkcionalnosti

U ovom tekstu u potpunosti prenosimo poslednji Xcalibra blog post kojim su najavljeni novi update-i, koje možemo da očekujemo u najskorijem roku, a za koje verujemo da će doneti još bolje uslove trgovine na ovoj kripto berzi. Xcalibra kripto berza najavljuje nove funkcionalnosti, licencu i nova KYC pravila.

”Imamo čast da vas informišemo da je Xcalibra u procesu dobijanja zvanične licence kao berza za kriptovalute, sa središtem u Švajcarskoj. Tokom protekle godine naš tim je vredno radio na uspostavljanju procesa i infrastrukture kako bismo ponudili najbolje usluge za sve trejdere na ovom tehnološkom talasu. Kao nagradu, očekujemo da će ovi napori dati nove mogućnosti za investitore, trejdere i korisnike Xcalibra platforme.

Odlične Vesti Stižu!

Osiguravajući bezbedno trgovanje u skladu sa propisima, bićemo u mogućnosti da ponudimo nove funkcije i pristup kripto-tržištu, kao što je najsavremenija vrsta naloga pod nazivom ”Managed”.

Managed verifikovani korisnici će biti u mogućnosti da kupe i prodaju Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Safex Cash (SFX), and Safex Tokens (SFT) koristeći wire transfere u EUR i CHF .

Nova KYC pravila

Da bi se održala usaglašenost sa regulativom u Švajcarskoj, pojavila se potreba da svi Xcalibra članovi verifikuju svoje naloge. Verifikacija je biti obavezna počevši od 15. septembra. 2020.

Posle 15. septembra neverifikovani nalozi biće ograničeni samo na povlačenje sredstava. Poslednja prilika za povlačenje sredstava biće 31. januar 2021.

Molimo vas da se verifikujete pre 15. septembra kako biste i dalje mogli da uživate u korišćenju Xcalibre.

Članovi koji se verifikuju na Managed nivo naloga će osetiti benefite u mogućnosti da kupuju i prodaju svoje kriptovalute putem wire transfera i da dobiju viši nivo podrške putem direktne komunikacije sa timom što će olakšati kupovinu i prodaju kriptovaluta direktno za fiat valute. Počevši od 15. septembra ova funkcionalnost će biti aktivna i otvoriće vrata za nove korisnike.

Ovo je bila odlična godina rasta i razvoja za Xcalibra tim. Hvala što se deo ove avanture, a mi očekujemo da ćemo deliti još pozitivnih vesti o našem rastu i razvoju.”

Izvor: Telegram: Contact @Belgrade_Crypto

1 Like