WEB3 onchain Šah

Poz kripto svijete.

Kao što sam nedavno spominjao Paima Engine (Paima engine framework - #7 od Rux), želio bi da vam pokažem mogućnosti ovog WEB2 to WEB3 engine.

U svijetu igara, gde se tradicionalne zabave često susreću sa inovativnim tehnološkim trendovima, WEB3nam donosi revolucionarnu promjenu u načinu igranja, u ovom slučaju igra šah.

Ova igra, koja se odvija potpuno na web3 mreži, koristi Binance Smart Chain Testnet i tBNB token kako bi obezbedila potpuno decentralizovan i transparentan doživljaj.

Binance Smart Chain Testnet: Igra se trenutno odvija na Binance Smart Chain Testnetu, što omogućava igračima da isprobaju Chess RXC Games bez rizika od stvarnog gubitka sredstava. Testnet koristi tBNB token kao sredstvo razmene i igrači mogu da se takmiče bez brige o troškovima transakcija.

Sigurnost i Transparentnost: Blockchain tehnologija garantuje sigurnost i transparentnost igre. Svi igrači mogu proveriti svaki potez i promenu stanja igre putem blockchain explorera. Ovo eliminiše bilo kakvu sumnju u fer igru i integritet rezultata.

Budućnost igara na Web3 Mreži: Web3 omogućuje novi standard za budućnost igara na web3 mreži. Kroz decentralizaciju, transparentnost i inovacije, igra omogućava igračima da dožive iskustvo na potpuno nov način.

Ukoliko ste zaljubljenik u šah i želite da istražite ovu revolucionarnu igru, pridružite se Chess RXC Games na Binance Smart Chain Testnetu i postanite dio budućnosti šaha na web3 mreži.

https://chess.rxcgames.com

Sve što je potrebno da imate, Metamask ili ja lično preporučujem Brave browser, jer u sebi ima web3 wallet koji ujedno se povezuje sa igrom.

Ako već imate podešen Metmask ili Brave wallet, prilikom posjećivanja web stranice pitaće vas da se prebacite na Binance Testnet mrežu, potvrdite.

Zatim, posjetite Testnet BNB Faucet gdje ćete dobiti 0.1 BNB

BNB Smart Chain: Faucet

NAPOMENA: kompletna igra je trenutno u strogoj fazi razvoja, može se reći ALFA verzija u kojoj je cilj da se prikaže potpuna igra na blockchain mreži.