UFC je potpisao visegodisnji, 175 mililiona dolara vrijedan ugovor sa crypto.com

Kako ide ekipa? Jos malo dobrih vesti iz crypto sveta: UFC je potpisao visegodisnji, 150 mil vrijedan ugovor sa crypto.com + VISA & BlockFi + 59 crypto kompanija lansiraju novi projekat.

Borilačka oprema sudionika UFC borbi od sada će na sebi imati novi logotip

Tik pred priredbu kojom namjeravaju srušiti nekoliko rekorda te uprihoditi novu veliku svotu na kompanijin račun, UFC je otkrio kako je došlo i do potpisa novog vrijednog sponzorskog ugovora. Ugovora kojim, ako to možemo tako reći, i UFC ulazi u svijet kriptovaluta. Ne, oni (barem za sada) još uvijek nisu napravili svoj “novčić” niti su dio svog kapitala prebacili u neku od kriptovaluta. Zapravo, potpisali sponzorski ugovor s crypto.com.

Kako mediji obavještavaju, ugovor je potpisan za deset godina i vrijedan je 175 milijuna dolara. Upravo toliko dugo ćemo logotip ove kompanije gledati na borcima. Dakle, ako pratite UFC, idućih deset godina nećete moći pobjeći od riječi crypto pa tako vjerojatno i od pomisli da se možda krenete baviti trenutno najpopularnijih “trgovanjem”. I onime što mnogi, većinom apsolutno krivo, smatraju načinom lake zarade.

1 Like

Opa, kao što sam jučer u šali rekao, svaka Crypto.com reklama je polureklama za Crypto.ba :smiley:

P.S. hvala na objavi, znači kad neko uleti ovako i pomogne, cimni mi RXC adresu da podijelimo malo ljubavi :smiley:

Ameri su ludi za UFC, povezati UFC u reklami sa crypto, to su milioni novih investitora, velike investicione grupe uveliko FUDuju preko mass medija koje posjeduju Ili su vecinski vlasnici akcija, a razlog je prost - pozicioniraju se i zele da preuzmu vecinski dio crypto kolaca.

RQ2YS26TpsgBbtbKoAgCgm7ZwDtTFW7iu2

Sad bih rekao necu hvala,al posto sam postao crypto zaludjenik…moze😅

1 Like

Evo ga, svježe izrudaren RXC :smiley:

https://rxcinfo.crypto.ba/tx/4b9b61292bd5914a79c4f1357fbf5229b3ee013f0fc5d8d5a682f044edf41365

Svjež ili “taze” ako si iz bosne :sweat_smile: hvala lijepo.

1 Like