Šta mislite o TRX-u, da li je neko upućen malo detaljnije …
Po svemu sudeći, konstantni hype od strane main DEV, navodno je danas startao i mainnet, ali na cijeni se to ne primjeti
Šta mislite o TRX-u, da li je neko upućen malo detaljnije …
Po svemu sudeći, konstantni hype od strane main DEV, navodno je danas startao i mainnet, ali na cijeni se to ne primjeti
ja se nadam da će skočiti, uzeo sam ga par hiljada, nije velika investicija a može dosta da se zaradi, nadajmo se narednih mjeseci
Mene više zbunjuje njihov cilj?
Mogućnost objavljivanja vijesti bez cenzure?
Decentralizovani internet, and then what?
Ako neko zna detaljnije, da nam objasni, kako bi svima bilo jasnije o čemu se radi
pa trebali bi ući na tržište zabave da se plaćaju filmovi i muzika na dalekom istoku, ja sam tako negdje nešto pročitao, i kao imaju ugovore za neke game servise gdje će se itemi u igricama i igrice plaćati tronom…sad provjerite navode ako nekoga više interesuje…
Da li si upoznat sa IOTA/MIOTA , NEO, SWTH , ETC i 0x ? Ako nisi, vrijedi istražiti, prije konačne odluke.
Ova tema je jako zastarila, a toliko toga se dešavalo u TRX priči.
Naime, trenutno skoro svi koristimo TRC20 mrežu za transfer USDT-a kada šaljemo sa mjenjačnice na mjenjačnicu, bez naknada i skoro instantno.
Nije fer prema TRC20 mreži, da ne spomenemo je bar nekada!
A sad malo “kripto trač”:
Da li ste vi načuli da je iza TRX-a i Justin Sun-a, veoma opak igrač Jack Ma?
Već dugo vremena imam mišljenje da Jack Ma gura TRX tj. pumpa ga preko Justin-a.
Nedavno se desila situacija gdje je Jack Ma nestao bio na par mjeseci, što se može primjetiti na TRX chartovima, nema onakvih pumpi ludi i Justinovih najava najave.
Šta je ovo, zar je moguće da niko ovdje ne fura TRX
A pumpa li pumpa!
Slabo pumpa