Da li ste čuli za “The Bitcoin Family” ?
U planu imaju raditi world tour, koji ima u cilju upoznavanje svijeta sa kripto valutama.
Sada već poznati Didi Taihuttu, holanđanin, koji je prodao svoje dvije firme, kuću, skupocjena auta i motore i sve uložio u Bitcoin, radi nešto što bi malo ko imao hrabrosti da uradi.
Odrekao se skupocijenih stvari, te tog načina života, kako bih proveo što više vremena sa svojom ženom i djecom. Kupio je kampera, zatim putuje po svijetu, upoznavajući ljude sa novom financijsom slobodom.
Na nedavnom Meetup-u u Rotterdamu, imali smo priliku da kontaktiramo Didija, te smo mu postavili jedno pitanje?
"Da li ćete na svojoj turneji prolaziti kroz Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Srbiju?
Odgovorio je pozitivno, što možete vidjeti u videu (klik na play kako bi vam započeo video od dijela u kojem odgovara na pitanje).
Odgovor je bio "da, prolaziću BiH, CRO, SRB jer ide u Liberland, gdje je dobio poziv od predsjednika te države.
Kasnije sam mu se javio na email, zatim postavio pitanje vezano za naš Blockchain meetup + kamp koji će se održati 26-28. jula, da li ima šanse da se pojavi na istom?
Citiram njegov odgovor
Hi Rux
If I am near that event on that time I will definitely visit it. Please remember me again two weeks before.
Thanks
Didi Taihuttu
Mislim da bi ovo bio historijski potez kada bi nam se Didi pojavio na roštilju kraj rijeke Sane.
Ko nije upućen, u planu je meetup koji će se održati u Bosni i Hercegovini, grad Sanski Most.
Više detalja pogledajte na
https://forum.crypto.ba/t/crypto-ba-bcx-ba-blockchain-party-kamp/3065