Volio bih da čujem misljenje iskusnijih članova o Safex projektu - https://safex.org. Ukratko - u pitanju je platforma za online trgovinu poput ebay-a ili amazona, koja se “vrti” na blokčejn tehnologiji i na kojoj će se plaćati isključivo Safex Cash valutom (SFX). Od skoro sam u terminologiji pa izvinite ako nešto ne pišem kako treba.
Projeakt je još u ranoj fazi, ali mislim da ima potencijala (i da je i dalje dobar trenutak za ulaganje)
Da, vidjeh taj post o saradnji i baš mi je krivo što se te veze ne pojačaju…
Šta misliš da cimnete (tag na twitteru ili tako nešto) ovog Babeka, glavnog iz Safex-a, pa da možda sa njim ostvarite neku saradnju? Čini mi se kao dobar lik
Uh, gledanje na vas (RXC) kao konkurenciju bi bilo bas los potez… sta ce onda sa ETH-om i ostalima, ako ce tako gledati na ljude koji su u slicnoj fazi razvoja kao i oni.
Iskreno se nadam da nije tako, mada bi neko od “nadleznih” mogao pojasniti…
U početku sam bio pun hajpa, vjeruj da sam krenuo sastavljati review text za safex, međutim, osjetio sam neku vrstu ignora sa njene strane.
Sad opet kažem, možda griješim, možda je do mene ali sama činjenica da sam već par puta pitao da mi dostavi RXC adresu da joj nešto na kafu pošaljem…međutim zero fucks given
Mozda je treba kontaktirati nekim drugim “kanalima”.
Ja sam komentarisao na jednom njenom BelgradeCrypto postu prije mjesec dana, na sta mi je odgovorila relativno brzo - poslije dva dana.
Mozda da je cimnem/cinmes tamo?
Mislim da Xcalibra trenutno nije spremna na nova listiranja, mada mislim da ima prostora, i bas se nadam da ce otvoriti ta listiranja. Dosta projekata se javilo da hi htelo da budu listirani, ali izgleda da postoje neki malo drugaciji prioriteti u Xcalibra redovima…
Taman se zagrejala kad ono max 3 poruke u nizu @Rux
Safex je cool: kombinacija e-commerca i kriptovaluta, uskoro izbacuju prvi novcanik - aplikaciju, pa ce moci da se kupe prvi proizvodi. Verujem da ce to za sada imati neka ogranicenja; ja se uveliko spremam i za prodaju, a boga mi i za kupovinu