Safex Marketplace Update | Avgust

I ovog puta prenosimo nedeljni Safex Marketplace Update. Kao što verovatno već znate, Safex je projekat decentralizovane globalne trgovinske platforme na blokčejnu. Safex programeri se posebno brine za zaštitu privatnosti, pa će sve transakcije biti privatne, a nalozi na marketplace-u će biti anonimni. Sve ovo je moguće zahvaljujući Safex blokčejnu koji je fork monera. Platežno sredstvo na ovoj e-commerce platformi biće safex cash , dok će safex token služiti za stake. Ukoliko želite da saznate više o Safex-u pročitajte: Šta je to Safex Marketplace i Stiže Safex e-commerce platforma.

TWM Wallet

Tokom prošle nedelje Daniel je završio restrukturisanje koda TWM novčanika za ažurirani Safex blokčejn, a vezano za grafički user interface bridge. Ovaj update dao je vezu sa novim savremenim elementima i novim protokom, što će omogućiti izgradnju na Windows operativnom sistemu.

Posle celokupnog testiranja, pojavio se manji bag koji će Igor izmeniti danas, i kod bi trebalo da bude u potpunosti operativan kao što je bio i pre ažuriranja.

Ovde možete naći Windows verziju – Link

Kada Igor završi zadatak sa popravkom bug-a u brigde-u, njegovo korišćenje će biti stabilizovano. Da skratimo priču, novčanik se može koristiti sa slanje tokena ili cash-a, međutim sama aplikacija može crush-ovati ako pojednine funkcije budu više puta ponovljenje u nizu. Ovo će biti ispravljeno i objavljeno ove nedelje .

TWM API

Posle bavljenja TWM novčanikom sva pažnja će otići na API i integraciju slanja poruka zarad dobre komunikacije i jednostavne trgovine na platformi.

Safexcore Marketplace Protocol

U toku prošle nedelje Igor je implementirao dodatne testove za stake i unstake tokena. Token skate i podela prihoda čuvanjem su jedni od prvih funkcionalnosti koji su dodati na marketplace protokol, tako da programeri prave pun krug rigoroznih testiranja i vraćaju se nazad – na staking tokena. Ovaj test služi za proveru sistema i predstavlja finalnu funkcionalnost za koju se treba pobrinuti pre puštanja u upotrebu.

Safex Marketplace Protocol Dokumentacija

Dokumatacija takođe treba da bude prepakovana, što će se desiti u sledećem periodu. Očekivanje je da se uđe u testiranje stagenet-a 2 sa testiranjem slanja poruka i poručivanja, uz proveru dokumentacije – što je sve neophodno za izbacivanje mainnet-a.

– The Safex Development Community

Ukoliko želite da kupite safex najbolje mesto za to je Xcalibra.com. Za više informacija o projektu Safex posetite safex.io i safex.org. Kao i uvek, za više svakodnevnih informacija o aktuelnim temama pratite naš Telegram kanal , a za više upoznavanja i druženja sa našom zajednicom – našu Telegram grupu .

Izvor: https://belgradecrypto.com/safex-marketplace-upadate-avgust/

1 Like