RXCG Moons

Pozdrav kriptoljupci :smiley:

Htio bi da vas upoznam sa jednom zabavnom igrom, koju smo nedavno počeli razvijati, prvenstveno u cilju zabave i učenja implementacije PHP-a sa Web3 i Blockchain core tehnologijom.

Igru sam lično nazvao MOONS, jer u pitanju je strateška igra u svemiru kojoj treba samo browser za igru.

RXCG Moons je online igra koja se temelji na strategiji i resursima, slična popularnoj igri OGAME. U igri, igrači grade i razvijaju svoje carstvo na različitim planetima i asteroidima, te se bore protiv drugih igrača kako bi proširili svoju teritoriju i resurse.

Igrači će moći graditi različite strukture, poput rudnika, tvornica i obrambenih postrojenja, kako bi prikupili različite resurse poput metala, kristala i deuterija, te razvijali svoju tehnologiju i oružje kako bi bili spremni za borbu.

Plan je da u cijelom sistemu implementiramo WEB3 i Blockchain Core tehnologiju, koja će omogućiti korištenje RXCG tokena i RXC coina kao resursa u igri. Ovi resursi će biti korisni za kupnju posebnih predmeta i poboljšanja, te za trgovinu s drugim igračima.

Igra će biti dostupna na različitim platformama, uključujući računala i mobilne uređaje, kako bi igrači mogli igrati bilo kada i bilo gdje.

Ukratko, RXCG Moons je online igra koja kombinira strategiju, resurse i borbu s drugim igračima.

Implementacija WEB3 i Blockchain Core tehnologije omogućit će korištenje RXCG tokena i RXC coina kao resursa u igri, što će dodati dodatnu vrijednost i pružiti novu razinu zabave i interakcije među igračima.

Igra je potpuno funkcionalna, te smo već počeli testirati i tražiti “bugove”, te nakon toga lagano krećemo mozganje za implementaciju WEB3 walleta (metamask itd).

Registracija je otvorena za sviju, ukoliko želite probati RCXG Moons, posjetite

https://rxcgames.com

Fleet Ogame GIF by Gameforge

5 Likes

Ukoliko ste zbunjeni, te ne razumijete kako početi, preporučujem da pročitate mali how-to koji sam napisao.

https://moons.rxcgames.com/index.php?page=news

3 Likes

Evo koraka koje trebate slijediti kako biste započeli igru RXCG Moons i dobili svoju prvu sondu za špijuniranje vaših neprijatelja/komšija :smiley:

Posjetite web stranicu RXCG Moons i kliknite na “Registriraj se” kako biste stvorili račun.

Nakon što ste stvorili račun, prijavite se i kliknite na “Započni igru” kako biste započeli stvaranje svoje prve planete.

Odaberite naziv i koordinate za vašu prvu planetu i kliknite na “Potvrdi” da biste započeli gradnju.

Nakon što ste izgradili svoju prvu planetu, sljedeći korak je prikupiti resurse. Kliknite na “Izgradnja” i odaberite “Rudnik metala” kako biste započeli izgradnju rudnika metala. Ponovite ovaj korak za rudnik kristala i solarnu elektranu.

Kako biste dobili prvu sondu, trebate izgraditi istraživački laboratorij. Kliknite na “Izgradnja” i odaberite “Istraživački laboratorij” kako biste ga izgradili.

Nakon što ste izgradili istraživački laboratorij, kliknite na njega i odaberite “Sonda za špijunažu” kako biste započeli izgradnju sonde.

Kada izgradite sondu, kliknite na “Leti” i odaberite susjedni planet koji želite špijunirati. Sonda će potrošiti gorivo i vratiti vam informacije o planetu koje možete koristiti u strategiji.

To su osnovni koraci za početak igre RXCG Moons i dobivanje prve sonde za špijuniranje. Važno je napomenuti da ćete trebati prikupiti više resursa i izgraditi više zgrada kako biste razvijali svoje carstvo i postali uspješni u igri.

Zanimljiva stvar je što će nam za sve ove “prednostI” trebati RXCG token i RXC coin :smiley:

image

Ubacio sam i Balkan lang, samo za početnu trenutno.

Nisam htio komplikovati jezike, jer realno, svi se razumijemo i onaj koji tvrdi drugačije, sere :smiley:

image

Sljedeći update, na prijedlog @mrthq, na linku gdje se podešava potrošnja struje, link koji treba da potvrdi je bilo jako teško naći, pa sam i to riješio, sad ima dugme Apply.

1 Like

svaka cast ko je ovo napravio, veoma dobro za domacu produkciju, treba jos testirati i naravno raditi na unapredjivanju, za pocetak super izgleda

2 Likes

Dosta toga je urađeno ispod “haube” prije nego što se moglo ikako pustiti u test kao što je ovaj.

Sljedeći korak je podešavanje tj balansiranje kompletnog sistema, jer puno matematike će trebati dok se ne izbalansira sistem u kojem neko deposit RXCG ili RXC radi, da na osnovu toga može dalje nadograđivati račun i slično.

Ima li neki tips and tricks za “Graviton Research” 300K energije bas mi djeluje nemoguca misija :smiley:

1 Like

Ima, rokaj solarne satelite :wink:

1 Like

Jos jedna mala pomoc kako slati resurse sa planetu na main planetu :smiley: moze li nesto sa brodovima ili se mora placati sa rxc

1 Like

Pa napravis male ili velike transportere :sunglasses:

1 Like