Nakon 5. odbijenih mjenjačnica, gdje smo imali sredstva da se registrujemo, napokon smo dobili pravu mjenjačnicu za koju mogu reći da je sigurna i dobro urađena.
Ne znam kako da vam izrazim sreću svoju trenutnu, osim da kažem EUREKA!
O WhiteBIT-u
Pokrenut u decembru 2018. godine, WhiteBIT je evropska centralizirana razmjena koja nudi kripto-kripto-kripto-i-kripto-fiat transakcije sa 0,1% naknada za trgovanje.
Sa evropskim licencama za berzu i skrbništvo, WhiteBIT ispunjava KYC i AML zahtjeve. Tvrdi da je na platformi registrirano više od 150.000 korisnika iz EU, Južne Amerike i Azije.
WhiteBIT nudi trenutne transakcije s P2P kodovima, mogućnost ulaganja, privatni i javni API i brojne alate za trgovanje: limit, tržište, stop limit i zaustavljanje tržišnih naloga. Brzi polozi i isplate izvršavaju se pomoću InstantSend by Dash.
Korisnici mogu dobiti potpuno iskustvo trgovanja putem Android / IOS aplikacija ili na TabTraderu:
Direct download (android, za one koji nemaju google play)
https://whitebit.com/storage/WhiteBIT.apk
Kad sam jutros dobio ovu poruku od svog novog druga Dimitriy…
Izabrao sam RXC/USDT jer smatram da će to biti najbolji par za nas dok se razvijamo. Plus možemo koristiti TRC20 USDT tako da naknade za transfer su stvar prošlosti.
Isto tako, u mogućnosti ćemo biti kupiti RXC sa VISA karticom, zamislite tog ludila!
U pitanju je Whitebit mjenjačnica, gdje smo nakon 3 dana pregovora uspjeli dogovoriti ogroman popust, koji ne smijem spominjati jer sam upravo potpisao NDA ugovor (da da, jaro…NDA)
Popust nam je donio naš Whitepaper tj. ovo sve što sam do sada radio uz svoj community
Gospodo, predstavljam vam Whitebit kripto mjenjačnicu, koja je uistinu kvalitetno urađena, te posjeduje sve komponente koje jedna dobra mjenjačnica treba da ima.
Ovako izgleda Trade Spot interface
Na stranici koja se bavi izučavanjem sigurnosti kripto mjenjačnica, Whitebit se nalazi na zavidnom trećem mjestu
Kasnije ću napraviti detaljno za nove korisnike, kako se registrovati, kako uraditi KYC, podesiti sigurnost itd.
Za sada otvaram RXC Whitebit giveaway!
Svaki korisnik koji uđe preko mog reff linka, koji će mi uveliko pomoći sa svim servisima koje sam nam digao na korištenje.
Nakon toga, kada nas listiraju kroz par dana, dobićete na mjenjačnici RXC adresu koju šaljete na ovoj temi da vam proslijedim 10 RXC.
Moramo proci jos dosta testova prije potpune objave na berzi na RXC/USDT, ali očekujem kroz par dana puni listing te omogućavanje kupovine.
I love you all!
Rux, Crypto.ba