Mobilna verzija je jako dobra, te će ubrzo biti zamjenjena na našim mobilnim aplikacijama za iOS i Android.
NAPOMENA: V1 i V2 verzije su zasebne, mislio sam raditi migraciju baze i walleta ali bojim se komplikacija, te ću zamoliti korisnike V1 novčanika na https://wallet.crypto.ba da se registruju na V2 https://rxcwallet.crypto.ba te da urade transfer svojih sredstava.
Ukoliko vam bude trebala pomoć slobodno se javite.
Migraciju sa V1 na V2 ćemo lagano uraditi, mislim da dva mjeseca nije malo, nakon toga bi ugasili V1 verziju.
Sada bi mi trebala mala pomoć zajednice kako bi dodao “copy” funkciju kada se klikne na postojeću generiranu adresu u walletu, što će uveliko olakšati rad na RXC Wallet.
Treba uzeti u obzir, da svaki put kada generišete novu adresu, ista se dodaje na listu postojećih adresa, tako da bi trebalo da kopira adresu svaku zasebno kada se klikne, te da uradi povratnu informaciju kao notification “Kopirano”.
Cilj je ubaciti JQuerry skriptu ili nešto slično, da kada se klikne na adresu u tabeli, da istu kopira u cliboard.
Neznam hoceli ovo puno pomoc, ali evo example kako da kopira preko element id. Mozda mognes sovim nesto.Edit fiddle - JSFiddle - Code Playground.
Koji ti je template za npr table gdje pise addr qr code dodas ovaj code i preusmjeris da cilja taj div. Ali mislim da sa php npr za svaku addresu na karju nekog elementa se doda + 1 i copy button gleda na taj div sa tolko brojeva ali mislim da ima boljih silucija
Novi wallet i adrese kreirane, moram odraditi transfer i nesto coina. Svaka pohvala za interfejs korisnicki barem, ima jako puno prostora za napredak u V3 ali ne treba žuriti i samo nastaviti raditi na modifikacijama i promociji ovog rxc web walleta.
Treba biti uvezan s faucetom po meni i nesto po modelu getzena za Horizen community. Dakle izbaciti novu modifikovanu verziju fauceta al s biznis planom i strategijom za faucet koji mora biti modernizovan ali i monetiziran da dugorocno nema problema s isplatom jer je danas faucet ponajbolji nacin promocije nekog altocina ili tokena medju novim korisnicima koji mozda postanu buduci investitori i supporteri za RXC. Licno imam 4,5 super prijedloga za faucet koji moze biti samoodrziv uz razne mogucnosti.
Samo nastaviti dodavati jezike gdje god se uspije probiti rxc i crypto.ba jer mislim da je multi language ogroman plus za web wallet.
Uvezati i linkovati i kroz bannere ispromovisati i nasu discord grupu koja je ono srce zajednice.
RR737UeC2YKnLZwx75o85iFmbpPQYrVo5Y
Moja nova adresa ako je aktivan giveaway, RXC ne odbijam haha.