Danas smo pribavili dva ASIC minera, Antminer D3 za X11 algoritam, skoro pa novi.
Pustićemo oba u rad kako bi podržavali RXC mrežu
Danas smo pribavili dva ASIC minera, Antminer D3 za X11 algoritam, skoro pa novi.
Pustićemo oba u rad kako bi podržavali RXC mrežu
Pozdrav svim članovima foruma,
Novi sam u kripto svijetu, ali koliko vidim ovo je jedna TOP priča.
Napravio sam online wallet pa ako ima i dalje start push dobro bi došao. Hvala unaprijed
Wallet: RE9frt8xaa4BGExpc6awQ1weoLqFxUpweV
Dobro nam došao!!!
evo ga ide od mene 100 RXC-a, plus imaš iz walleta odma faucet svakih par sati
TXid
Vidim nesto se dijeli pa da i ja probam
RBVoHBfcpmY3X9ccroVJ1M7upebWMho9Yg
RUArXNajM79Zgyr28jJGizhtAjrf1icqNQ
Kad se dijelo evo i mene
Hajd kad je bal nek je…
sekund fali da preklopi na 0.01$
Presusilo
moras refreshat stranicu XD
Vidiš, mogao bi se podići faucet:
sa 0.1 - 1 RXC
na 1 - 5 RXC
evo i od mene da napunimo malo, 5000 RXC na faucet.
Javio sam se i @antena jer je on hostao RXC faucet, tako da treba samo da uradi par ispravki na kodu da povećamo na 1 do 5 RXC svakih par sati.
Riješeno
have fun!
Presusilo
Jel ovo nema vise dopuna?
Podržavam projekt.
RFb9Wwe7yuuqt8o3WtxnKzuMnkK18Rm9Ac
Dodali smo na faucet lijepo je vidjeti koliko se faucet koristi, pozitiva!!
Ide malo RXC-a
Učili smo malo kako se povezuje core blockchain tech sa smart contract sistemima, u ovom slučaju RXC coin i RXCG token na Binance mreži (BSC Bep20).
Napravili smo RXC to RXCG swap, tačnije Coin to Token swap i obrnuto, što nam je omogućilo da radimo zamjenu “coina” u “token” i obrnuto, sve na nivou core tehnologije i smart contract.
Trenutni omjer je 1:1, tj za 1 RXC dobijete 1 RXCG i obrnuto.
Sve je trenutno limitirano u smislu količine dostupne, jer trebalo je izdvojiti i RXCG tokena i RXC coina u likvidnost samog swap sistema.
Sav heavy posao u koordinaciji sa mojom malenkosti, uradio je naš dugogodišnji core član Crypto.ba zajednice, @Toni.Dev
Kada malo bolje prostudirate, postoje načini na koji možete arbitrirati između ova dva sistema, tj. ganjati razliku cijena i na osnovu toga raditi trgovinu, gdje RXC je na Whitebit-u, a RXCG na XT.com mjenjačnici…
Check
Trenutno je dostupno oko 450.000 RXCG i oko 150.000 RXC za zamjenu.
Napomena:
Za RXCG vam je potreban metamask/trustwallet, te malo BNB-a za transakcije, a za RXC vam je potreban RXC wallet kojeg možete naći u online verziji ili QT verziji https://rxc.crpto.ba
Za bilo kakav problem molimo vas da sačuvajte vas TXid i kontaktirate nas.
Podrska projektu
RDa4B34fvwnAsGSRYA18Y9UpgMq9CbsT2L