Pozdrav ekipa!
Prošli put smo krenuli u skupljanje sredstava za novu mjenjačnicu, pa smo na početku odmah preusmjerili sredstva na integraciju Wordpress/Woocomerce plugin na kojem smo omogućili svima besplatnu integraciju RXC kripto valute u postojeći Woocomerce website.
https://forum.crypto.ba/t/rxc-integration-woocomerce-wordpress-online-stores-how-to/5269
Nakon par razgovora sa nekim od core članova Crypto.ba, savjetovali su me da započnemo novi crowdfund, jer nažalost nemamo fundiranje koje bi nam omogućila da se listiramo na mjenjačnice bez crowdfunding opcija.
Kada smo prošle godine završili skupljanje novca za našu ponosnu mjenjačnicu Whitebit, dokazali smo sebi da imamo potencijal tj. jako dobar community koji razumije šta radimo.
https://forum.crypto.ba/t/crowdfunding-rxc-listiranje-na-mjenjacnicu/4544/32?u=rux
Ovim putem bi želio da započnem novo prikupljanje sredstava za listiranje na jednu od dobrih mjenjačnica, jer sami znate da smo odbili preko 5 srednjih mjenjačnica iz razloga što ne želimo da budemo na mjenjačnicama koje u većini slučajeva pobjegnu sa sredstvima korisnika. Zato smo i odabrali Whitebit jer je EU regulirana kripto mjenjačnica sa full AML sistemom.
Sredstva sa kojima možete uplatiti za listiranje na novu mjenjačnicu
Bitcoin 3MLdqLMreSKCQgt4kFbW29SrWiduo9BWFX
Ethereum 0xBAFF4F887924871aF1a7aFF9526D05663Bda1494
Dash XkSXNJrPLiaTuBfh1bfkgjNJKDHpAZ4zRC
USDT TRC20 mreža TMqe8MSUjhC6PJ1zWysxp2ZSEnqDA6MVp7
Ko želi koristiti zastarijele metode plaćanja, there you go paypal.me/ruxcrypto
Ukoliko imate kripto valutu a da nismo je naveli, slobodno se javite da vam dostavim adresu, pa ćemo isto zamjeniti u USDT, kao i sve kripto valute koje budu donirane, iz razloga kako bi nam vrijednost skupljenih sredstva ne bi oscilirale zbog trenda tržišta.
Zamoliću vas da dostavite samo bilo kakav trag javno, iz razloga što želim da sve bude maksimalno transparentno, nadam se da me shvatate!
Kada sam istraživao potencionalne mjenjačnice za listiranje RXC-a, shvatio sam da je jako teško naći pravu mjenjačnicu jer dosta njih je sumnjivog karaktera, one na koje mogu otprilike garantovati da će nam dati sigurnost za trgovinu su Hotbit, Bitforex i još njih par.
Kada sam pregovarao sa HotBit mjenjačnicom, kao i Bitforex, cijena za listiranje je bila oko 18.000$, što jeste puno svakako, ali smatram da bi dobili neki popust kada bi već imali sredstava.
Sjetite se da nam je Whitebit rekao 35.000$, nakon čega su nam napravili najveći popust na listiranje na njihovom sistemu, gdje nas je listiranje koštalo svega 5.000$ iz razloga što su prepoznali koliko smo pozitivnih stvari uradili na edukaciji o kripto valutama na području Balkana.
Želim nam puno sreće u prikupljanju sredstava!
Donatori
@Vela 100 USDT
@Crypent 20 USDT
@Rux 100 USDT
@Rumeni 30 USDT
@AdiBukva 10 USDT