Rux skemer, mučki prevarant, magla majstor, itd

Pošto sam dobio informaciju da kruže glasine da sam prodao sav svoj RXC “on top”, te da sam na ovaj način ispao skemer ili slično… pa da malo naučimo te lajavce o nekim osnovama koje očigledno ne znaju iako su vjerovatno dugo u kriptu kao i ja.

Gospodo moja, u pitanju ja totalna decentraliacija od starta, te ako do sada niste shvatili šta predstavlja riječ decentralizacija prave kripto valute, onda bi se trebali baviti nečim drugim (ne zezam se).

Dobro znate, da cijela zajednica je znala da pravim kripto valutu mjesecima prije nego što sam najavio početak rudarenja, te da 10. dana prije početka rudarenja RXC-a, svi sa zajednice su znali sve moguće detalje, tj. kada se počinje rudariti, kako bi ispalo pošteno prema svima.

Dobro znate, a možete se i uvjeriti sami ako imate IQ preko 80, da RXC nema premine, nismo imali ICO, te da sam uradio sve što je naš lord Satoshi uradio, jer znam da će zakon kad tad doći po ove skemere koji su preko ICO i premine ljudima novac uzimali.

Sjećam se reakcija nekih članova kada sam rekao da neće biti premine, neće biti unaprijed prodaje nekih magla coina. Sad zamislite da sam imao premine ili ICO, kako bi tek ovi lajavci onda pričali :smiley:

image

Sad vam je jasno zašto nisam htio ići u tom pravcu, po cijenu svega, jer je ovo Balkan… mjesto gdje se bilo kakav uspjeh kažnjava, a lajavci nagrađuju.

Ovim putem pozivam te lajavce, da evo javno ovdje obrazlože o kakvom to dumpu pričamo, pa da kao inteligentna bića porazgovaramo.

Baš zbog ovoga sam pravio novi Explorer, koji ima mogućnost “potpisivanja” adrese, na način da se može javno prikazati adresa, a uz nju ime korisnika kako bi se dokazao identitet.

Kao što možete provjeriti, trenutno je izrudareno cca. 2,8 miliona RXC, od čega vaš Rux ima svega 375.000, od čega je 100.000 u vlasništvu mog prijatelja koji bi da ostane anoniman :wink:

Što znači da ja lično imam oko 275.000 RXC … da … baš toliko, što ćete moći se sami uvjeriti ako imate IQ veći od leteće vjeverice,

Da, neko ima više RXC-a od mene samog, zato što je taj neko rudario i kupovao cijelo vrijeme od prvog dana tj. 25.sep 2020.

Da počnemo lagano prikazvati sve addrese na mom novčaniku!

Prvo prikaz svih adresa odjednom

Na slici je 13, adresa od čega su 12 sa balansom.

Upravo sa QT wallet potpisujem sve adrese na svom walletu, javno, kako bi ovim lajavcima začepio usta za sva vremena :smiley:

Kako sam potpisao svoju adresu sa QT wallet na Exploreru https://rxcinfo.crypto.ba?

Jako jednostavno, otvorite u exploreru svoju adresu za koju imate privatni ključ, zatim u gornjem dijelu vidjećete “Claim adress”, nakon čega u QT walletu klikate opciju Sign transaction, gdje “ime” mora biti isto i na Exploreru i na QT walletu.

Kada popunite sve, klikate Sign, dobivate dugački string koji upisujete u Explorer i na taj način dokazujete da imate pristup toj adresi.

Na svakoj adresi, u gornjem dijelu explorera imate ime sa kojim sam potpisao svaku adresu, gdje je nemoguće manipulisati potpisima, jer se sve adrese potpisuju sa ličnim QT walletom.

Da lagano krenemo, zbog ovih lajavaca :wink:

Rux 1

RXC Info

Rux 2

https://rxcinfo.crypto.ba/address/RNfe8QZiQawVsyaXPtbrcnvwATp1MjJab5

Rux 3

RXC Info

Rux 4

RXC Info

Rux 5

RXC Info

Rux 6

RXC Info

Rux 7

RXC Info

Rux 8

RXC Info

Rux 9

RXC Info

Rux 10

RXC Info

Rux 11

RXC Info

Rux 12

RXC Info

Eh sad, opet se vraćamo, sa malo inteligencije možete prostudirati sve, te uvidjeti da moja malenkost nije prodala nikakav RXC, te da ovi lajavci lupaju gluposti iz neke zavisti, balkanskog mentaliteta ili slično… ko će mu ga znati.

Ovim putem JAVNO prozivam svakog lajavca koji nema muda meni u facu reći ovo, shvatam… frka vam je jer ne razumijete kripto tehnologiju pa vam je problem da se ne osramotite.

Lakše pričati tj. tračati kao neke babe u kafićima, a onda kad vas ovako prozovem, manji ste od makovog zrna.

:slight_smile: Pametnom dosta, budali nikad nije dosta jer lakše je lajati nego razmišljati svojom glavom.

Rijetki su founderi coina koji prikazuju transparentno svoje balanse, gdje su lajavci u mogućnosti napraviti “alert trigger” kada se pomjeri bilo šta sa gore navedenih adresa (malo pročačkajte API na https://rxcinfo.crypto.ba

Razlog ovog posta jeste upravo da začepimo usta lajavcima, te da vas usput nešto naučim, nikad ne znaš kad vam može zatrebati.

Have fun i stay safe!

7 Likes

Bio je naš, balkanski edukacijski koin do momenta kad su kineski rudari upali i pokupili sve. Sad nam je ostalo da se igramo sa RXC-om, njegovim mogućnostima, izgledom i reputacijom. Realno, sve i da si prodo 300.000 komada na vrhu k’o što nisi, opet ne bi bila dovoljna zarada u smislu količine servisa, tutorijala i čitave zajednice koju si podigao. Svako žito ima kukolja, a normalno zrno ne zanima žito već kako biti dio hljeba. Smrt fašizmu, sloboda narodu u današnje vrijeme jest jednako DECENTRALIZACIJA.

3 Likes

Bravo za izjavu.

Vezano za kineze, vjeruj da nije to baš toliko koliko mislite, kinezi ga kopaju kao i mi. Tako da RXC je naš i svačiji, što je i cilj decentralizacije kojima još uvijek nije jasna.

Isto tako, ti kinezi ga prodaju, što je opet odlična situacija ko želi RXC bez da se zeza sa rudarenjem, jer mislim da neki od kineza imaju čak besplatnu struju.

Ovdje već duže vremena pratim, ovaj drugi rudnik koji je otvoren u Americi, ne mora da znači da je kineski.

Upratio sam da kada na našem rxcpool.crypto.ba se smanji hashrate, da i oni smanje u istom omjeru, što znači da neko prati :smiley:

Gluposti…
U ostalom, tvoja imovina i tvoje pravo da raspolažeš sa njom. Budale će uvijek naći način da prozivaju i pljuju, a šta koga zanima koliko imaš RCX-a i koliko si prodao.
Debili…

1 Like

Ma ovo je čisti hejt i neznanje, pogotovo jer asociraju da je u pitanju exit scam ili slično.

Ali sve je to normala, iako bi volio da javnom istupe pa bar anonimno.

Jel’ ovo pokojni Balasevic, matere ti?

1 Like

Ne bi znao reći, ne slušam ga, ovo je nešto što su naši djedovi govorili…

Zezam se, al’ potpuna istina

1 Like