Malo slika nije na odmet
Nećemo komplikovati puno…prvo sastajanje
(sa lijeva - @Crypto.ba Rux, @Elvadoka, @PoolMaster, NN, @Citizen64, @Davorin)
Daljnja dešavanja su usmjerena ka Crypto jagnjetu koje se u međuvremenu “vintalo” dok je naš mod @Davorin valjao neke kobaje u međuvremenu
Zatim nam se pridružila ekipa iz Bijeljine…svaka čast momci!
E onda je alkohol počeo da … uzima lagano ali sigurno
Kao što se da primjetiti na slici, dok svi se namještaju za slikanje, ja (sa pivom) i Dario smo objašnjavali jedan drugom teorije zanimanja koji ni mi sami ne znamo sad… ali bitan je smijeh
POBJEDA!
Nakon nekog vremena, naš moderator je “prekucao lvl” i uspio skinuti jagnje na detaljnu analizu …
Djeca pjevaju hitove 2017, gdje je sva ekipa započela proceduru uklanjanja mesa sa kostiju našeg cijenjenog Crypto jagnjeta… bićeš nam uvijek u želudcu
Tu nam se pridruzio glavom i bradom otac našeg @Bole288 koji nam je svima pokazao kako jedan roditelj može biti pozitiva u hrpi mladića, hvala drug na svemu!
U daljnjem razvoju uklanjanja mesa sa kostiju, @Bole288 se popeo na visinu te nas “neprimjetno” slikao… ali dva sokola (Rux i Davor) kojima ništa ne može promaći su primjetila ovakvo nešto…pa se možda i pobunila na kratko, što naravno Boki nije uzeo u obzir
U međuvremenu je postalo hladnije, te su se braća približila vatri… gdje je onda tek pokrenut alkoholni sistem u narodu poznat kao “Sad ću ti ja reći”…
I tako duboko u noć, gdje su oni umorniji proslijeđivani Boletu na daljnje usmjeravanje ka krevetima…da bi kasnije ostatak ekipe prešao u kuću na toplije.
Ujutro ekipa iz S.Mosta je učinila kardinalnu grešku, ne shvatajući da je Bole govorio da kada ustanemo idemo obići “znamenitosti” Jajca… te se pokupila i otisla kući oko 7 ujutro.
Ovim putem se izvinjavamo, ali smo se “malo” pogubili te se nadam da ćete nam oprostiti
Na kraju jedan selfi naših “turista” po Jajcu gdje ih je @Bole288 kao pravi domaćin ugostio
Hvala još jednom cijeloj ekipi koja je došla, čak i onih par koji su došli na par minuta samo da se upoznaju… kao i ostatak ekipe koja nije mogla doći zbog obaveza.
Nadam se da nismo ostavili negativne dojmove, te ako jesmo… i to ćemo da ispravimo
Hvala i vidimo se u Bijeljini na sljedećem crypto okupljanju!
Rux, Crypto.ba
Slobodno ostavite komentare o vašem dojmu, ne štedite