Project Quantum

Pozdrav,
Kako vidim, ovdje su ljudi prilično fokusirani na igrice, pa bih pomenuo jednu nadolazeću. Vezana je za kripto, imaju svoj token i ostavili su ozbiljan dojam.
Kažem ostavili jer je danas sve nekako neizvjesno i cijene su u padu, pa je nekako šansa da krahnu veća. Međtim, ne razmišljam puno o tome. Meni je ovaj projekat značio puno za ‘‘stabilizaciju’’ na kripto tržištu.
Sada, mislim da je solidna prilika da se uključi u priču jer je cijena tokena odlična.

Sigurno postoje ljudi kojima je ovo poznato, ali kako se ne priča o tome, odlučih da pokrenem tu temu. Igrica je zamišljena brutalno i najavljena je za 2024.godinu (uzeo bih to sa rezervom shodno sveopštoj situaciji, a i iskustvom sa ETH 2.0.)…

Ostaviću ovdje relevantne linkove pa da se malo istraži i da, nadam se, malo diskutujemo i razmijenimo mišljenja.
Zvanična stranica: https://quantumworks.co.uk
CoinmarketCap: Project Quantum price today, QBIT to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap

Linkove namjerno ostavljam ne maskirane jer hoću da je transparentno i bez bilo kakvog drugog interesa, osim da diskutujemo i razmijenimo mišljenja. U projektu sam, kupovao sam tokene na samom startu. Prodavao po znatno višim cijenama. I dalje sam u tome i važem da li da dokupim još i sačekam skok.
Kako rekoh, sveopšta situacija se promijenila pa odluke nisu baš tako lake kao ranije.
Da li neko u ovome? Kakva su mišljenja?

*Igrica kao igrica me ne zanima pretjerano jer nisam gejmer, ali me itekako zanima to šta može donijeti ista u smislu cijene tokena.