Primedice - Bitcoin igra

Napomena: Igra je jako zarazna, velike mogućnosti dobitka ali i gubitka, te dobro razmislite prije nego što pošaljete svoje svoj Bitcoin i nikad ne šaljite više od sume koju ste spremni izgubiti i zaboraviti.

Jedna od ogromnih prednosti je ta da Primedice je moguće igrati i besplatno, svake tri minute možete zatražiti “faucet” tj. besplatna suma Bitcoina koju poklanja Primedice :D.

Na početku imate 150 satoshija ili 0.00000150 BTC vrijednosti 0,003603€, gdje vam poslije 1 Bitcoina prometa, faucet vam se povećava.

Ukoliko želite da igrate sa vlastitim Bitcoin, klikate na ikonu Deposit, u BTC-u šaljete na vašu deposit adresu u Primedice, nakon 1. konfirmacije, pojavljuje se balans sa kojim igrate.

Još nešto što izdvaja primedice od ostalih je aktivan chat u igri, kao i forum na kojem se ljudi opušteno zezaju, sklapaju nova prijateljstva i gdje se možete naći u situaciji da vam neko “tipuje” nešto Bitcoina… (za javno traženje Bitcoina od igrača dobijete ban/mute, zato suzdržite se od takvih neprimjerenih radnji).

Ukoliko želite da pomognete Crypto.ba cilju, registrujte se preko našeg refferala.

Ukoliko želite da koristite refral link, kliknite na ikonu ispod…

Ukoliko ne želite da koristite refferal kliknite na link ispod…

2 Likes