Plaćanje parkinga sa bitcoinom u 27 zračnih luka u Velikoj Britaniji

“SkyParkSecure” parking servis u zračnim lukama u Ujedinjenom Kraljevstvu, sada prihvata bitcoin plaćanje na brojnim zračnim lukama uljučujući London, Liverpool, Glasgow i Belfast. SkyParkSecure automatski će pretvoriti fiat cijenu parkirne karte u Bitcoin radi bržih i besprijekornih plaćanja izravno iz vašeg kripto novčanika.

Sa sjedištem u sjeverozapadnoj Engleskoj u Blackpool-u, SkyParkSecure ne posjeduje parkinge već djeluje kao platforma za rezervacije parkinga i niz drugih turističkih usluga, uključujući hotele i salone.

Sada, SkyParkSecure je prva nezavisna britanska putnička kompanija koja prihvata bitcoin za parkiranje u zračnim lukama. U svim 27 UK zračnim lukama na kojima ova kompanija iznajmljuje parking biti će omogućeno plaćanje bitcoinom.

Razlog uvođenja jeste rast popularnosti kripto valuta u posljednjih nekoliko godina kao i zbog jednostavnosti korištenja i poboljšane sigurnosti u usporedbi s standardnim načinima plaćanja.

Omogućivanje plaćanja kripto valutama ova kompanija je uvela kratko nakon sličnog pokušaja “Top Airport Parking”, američkog pružatelja parkinga koji je počeo da prihvata bitcoin i 25 drugih kripto valuta.

https://www.skyparksecure.com/