Pirelli odlazi sa dresova Intera iz Milana,dolazi Socios.com

Poznato je da već 25 godina prednju stranu Interovog dresa krasi sponzor Pirelli, ali nakon više od dvije decenije završiti će se njihova saradnja.
Poznati proizvođač guma je s Interom postigao dogovor još 1994. godine, te je klub postao prepoznatljiv zbog natpisa na dresu.

:pushpin:Pirelli je u martu potvrdio kako neće proširiti postojeće partnerstvo s tvrtkom Inter
Vlasnik kluba Suning navodno traži posao vrijedan oko 30 milijuna eura godišnje
Talijanski nogometni prvaci Inter Milan postigli su sporazum s platformom za angažman navijača baziranom na blockchain Socios.com kako bi postali novi sponzor kluba na majici.

Izvršni direktor Pirellia Marco Tronchetti Provera potvrdio je u martu kako će tvrtka za gume završiti svoju čaroliju skoro tri desetljeća kao pokrovitelj serie A kluba na kraju sezone 2020/21.

Konačni ugovor između njih dvojice vrijedio je 10,5 milijuna eura ($12.5 milijuna DOLARA) godišnje plus bonuse. Pirelli će ostati službeni partner kluba za gume do konca kampanje [2023/24] jer je umanjio svoje sponzorstvo.

Interov vlasnik Suning navodno juri za unosnijim ugovorom o sponzorstvu majica vrijednim približno 30 milijuna eura ($35.6 milijuna DOLARA)

📌Socios.com je međuvremenu načinio najveći korak u nogometu do sada prošlog mjeseca, kada je Chiliz postigao dogovor sa španjolskom stranom Valencijom, koja će vidjeti kako klub promiče svoj vlastiti fan znak na svojim dresovima.

Trebaće vremena da se fanovi Intera naviknu na nove natpise,javite nam u komentaru što vi mislite.

Izvor:socios.com

1 Like

Priča se da u novom ugovoru Lionela Messija sa PSG-om postoji stavka da će dio plaće dobijati u PSG-ovom tokenu koji je također pod Socios-om. Bullish za njih i za njihov glavni $CHZ ako je istina! :slightly_smiling_face:

1 Like