Pi coin

Pozdrav,
Da li neko ima vise informacija o ovom testnom PI Coin. Sin mi rece da to ima instalirano na telefonu vec duze vrijeme… i nakupila se sumica.
Ja sam instalirao da provjerim sa svojim minimalnim znanjem o ovoj temi…
Ima linkova i informacija na netu, jedna je i ove stranice

Zanima me ako neko zna detalje koji se ne objavljuju, da li je ovo neki Malware ili drugi vid prevare???

1 Like

Napiso sam post uvezi Pi pi Kojna

1 Like

Pi nije valuta niti token.

Riječ je o čistom MLM sistemu i zafrkanciji sa korisnicima. Ko zna, možda nekada postane kripto valuta ili token, ali za sada je samo program koji na vremenskom intervalu dodjeljuje određene apoene zvane Pi, a sa ciljem da korisnici što više ljudi ‘‘dovedu’’ u mrežu kako bi se reklame bolje plasirale.

P.S.
Ako nekada postanu COIN ili TOKEN, pretpostavka je da će mu cijena biti mizerno niska da će svi oni koji su ‘‘klikali’’ kako bi se napucavavala interakcija sa marketing platformom, jednostavno, plakati od muke.

Preporuka je da se rješite tog smeća, ne uvlačite ljude u glupost i radite sa provjerenim kripto projektima (valutama i tokenima) i da ne nasjedate na priču ‘‘do kraja godine prelaze na neku vazu više’’ - koliko sam upoznat, taj prelazak traje otkako su se pojavili (godinama)…

@Djuro Pi nije Coin! Nije TOKEN! Nije kriptovaluta.

Ja sam nekada podavno citao source code od PI aplikacije nije bas bilo jasno ali je citljivo,i dok sam gledao kod bilo mi je bzvz nisam vidio nikkv napredniji sistem radnje necega da se nesto bitno odvija a kamo li rad danasnjih kriptovaluta niti icega slicno ,ali se sjecam dobro da je bilo 2/3 klase gdje se jasno vidi da cita sa telefona IMEI/Sim karticu /Age / Zip Code /Country/Location oko 15tak stvari je bilo ,cak mi je i cudnovatan pristup facebooku preko pi bio :confused:

1 Like

Jao jao :smiley:

Svakako se držite već postojeće teme za pi-pi

:slight_smile:

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF