Samo da obavijestimo kripto narod da ne naručuje išta od Payeer “platnog” sistema.
Razlog tome je, kada naručujete karticu od njih, MasterCard, koju plaćate 15€ za izdavanje… koju uredno pošalju, vi je aktivirate i zatim tu karticu možete koristiti kao lepezu.
Odjednom korisnicima iz BiH je zabranjeno povlacenje Eura na uredno kupljenu MasterCard karticu, a njih jednostavno briga za tim… bitno je samo da su naplatili karticu koja bukvalno ne vrijedi ničemu.
it is a temporary problem.
We are working to fix it.
We don’t have exact information about dates, please await. There are technical works on the gateway.
Da li se ova tema slučajno odnosi na Payoneer karticu/uslugu? Istu sam i ja poručio, ali nisam ništa plaćao već sam je besplatno dobio na kućnu adresu. Još uvijek nisam obavljao nikakve transakcije preko Payoneer kartice tako da, ukoliko neko ima iskustva, svaka informacija je dobro došla. Hvala!
Zna li neko da li Payer prima ETH od mininga Jer tamo pise nesta We don’t accept tokens and transfers from contracts.Da li ovo znaci da nece promiti ETH iz mog bazena?
Da li je neko radio sa Perfect Money?Tamo kako vidim moze se naruciti katrica i za BiH?
Hvala