Partnerstvo između Belgrade Crypto.com i Crypto.ba

Vrlo smo sretni što možemo da objavimo partnerstvo između Belgrade Crypto zajednice i Crypto zajednice iz Bosne i Hercegovine.

Partnerstvo između ova dva community-a podrazumjeva razmjenjivanje znanja, pozitivni stavovi, te budući meetups u kojem ćemo ne samo da učimo, već i da se družimo jer balkan nam je uzeo dobar dio djetinstva, na ovaj način ćemo to pokušati sinkronizovati :wink:

Kako članovi balkanskih kripto zajednica vole međusobno da se druže, ovo partnerstvo se desilo očekivano i spontano i nadamo se da će još dugo trajati. Zajednička ideja je da širimo naše znanje i iskustvo, i pomognemo početnicima da uđu u svet blockchain tehnologije i kriptovaluta.

Krajem 2016. godine nastala je ideja za promociju fintech-a u BIH: United Fntech Freaks (UFF) koja će kasnije pretvoriti u Crypto.ba - mjesto gde možete pročitati zanimljive vijesti i učestvovati u svakodnevnom razgovoru.

Kao i mi, i Crypto ba organizuje meetup-e, a središte im je u Sanskom mostu i Banjaluci. Sa ovom grupom nas je upoznao naš dragi prijatelj “Snoop” koji je član obe grupe, nakon čega smo upoznali Ruxa i ostale.

Kao što znate i Belgrade Crypto je nastao u sličnom periodu, aktivirali smo se organizovanjem crypto meetups, a onda promijenili naziv iz Bitcoin meetup u Belgrade Crypto Community jer verujemo da to iskrenije dočarava gde nam je središte i da se bavimo kriptovalutama i blockchain tehnologijom generalno, a ne samo Bitcoinom. Od tada smo napravili sajt,Telegram grupu i Kanal sa vijestima i aktivni smo na društvenim mrežama.

Kako svi volimo da pričamo o kriptovalutama i blockchain tehnologiji, nema razloga da se ne udružimo i zajedno pomognemo razvoju kripto tržišta. Ubacite se u naše razgovore, upoznajte tech zajednicu, naučite nešto novo i polemišite o aktuelnim temama.

Važni linkovi:

facebook, twitter, instagram, crypto.ba discord

1 Like

Idemooo!! :beers:

1 Like

:relaxed:

pozitivom do uspjeha…

https://belgradecrypto.com/partnerstvo-izmedju-belgrade-crypto-i-crypto-ba/

1 Like