Overall Finance - Pojednostavljeni pristup DEFI-ju preko banaka

Želio bih vam ovom prilikom predstaviti jedan novi projekat, koji izgleda legitimno, za razliku od mnoštva prevara koje smo vidjeli u prethodnih par mjeseci u DEFI svijetu.

Overall Finance coin, ($OVER) predstavlja pojednostavljeni pristup DEFI projektima s ciljem optimizacije prinosa za korisnika koji bi željeli da se upuste u ovu, za mnoge zbunjujuću a primamljivu, priču.

Naime, oTokeni će biti zaduženi da, umjesto korisnika, prave prinos preko strategija primjenjivih na različite multichain protokole. Prvi od ovih tokena će biti oDAI, zatim oETH i ostali, da bi se iskoristile prednosti njihovih platformi za stvaranje prinosa zavisno od odabira projekta i rizika.

Ono što je posebno interesantno, i možda ključno za ovaj projekat je omogućavanje korisnicima kupovinu oTokena direktno preko banaka. Ovo će biti omogućeno jer će oTokeni imati odgovarajući bankovni certifikat koji će se kupovati putem ISIN koda. To će omogućiti tradicionalnim investitorima posjedovanje certifikata koji će reflektirati brojčanu vrijednost nagrada Overalla, koje su značajno veće nego u finansijskim sektorima iz kojih tradicionalni investitori dolaze.

Značajno je još napomenuti da će $OVER predstavljati Decentralizovanu autonomnu organizaciju, koja dozvoljava vlasnicima tokena da doprinose strukturalnim odlukama, odlukama o provizijama projekta i sl.

U narednim danima se očekuje više zvaničnih informacija, web stranica, otkrivanje tima koji stoji iza ovog projekta, datum za pre-sale tokena, podaci o reviziji i ostale bitne informacije.

S ciljem promocije i upoznavanja zajednice sa ovim projektom, osnovao sam zvaničnu Balkansku grupu na telegramu, podržanu od osnivača projekta, pa bih vas molio da se pridružite ukoliko ste zainteresovani za predstavljeni projekat i želite biti obavješteni o narednim dešavanjima.

Telegram link: Overall Finance Balkan

NAPOMENA: Ovaj post nije finansijski savjet. Zamolio bih sve da djeluju na svoju odgovornost i da sami istraže prezentovanu temu i projekat.


2020-10-11T09:54:00Z

Ima li kakav link za ovaj projekat?
Telegram izgleda ugašen?