Otvaranje VIP Sekcije za Korisnike Crypto.ba Foruma!

Dragi članovi Crypto.ba foruma,

S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da smo pripremili iznenađenje za našu cijenjenu zajednicu. Upravo smo otvorili dugoočekivanu VIP sekciju, koja će vam omogućiti pristup ekskluzivnim sadržajima i privilegijama koje smo pripremili za naše najvjernije korisnike.

Ono što čini ovu VIP sekciju posebnom je činjenica da pristup možete ostvariti kupovinom RXCG tokena, koji su dostupni na Pancake Swap platformi. RXCG tokeni, naša vlastita kriptovaluta, omogućit će vam pristup svim blagodatima i povlasticama koje VIP sekcija nudi.

Što možete očekivati u VIP sekciji?

Kripto kartice koje rade u Bosni i Hercegovini: Imamo ekskluzivan pristup najnovijim informacijama o kripto karticama dostupnim na tržištu BiH. Objavit ćemo detaljne analize, recenzije i korisne savjete kako biste mogli odabrati najbolju kripto karticu za svoje potrebe.

Analize tržišta: Naš tim stručnjaka redovito će dijeliti dubinske analize kripto tržišta. Bit ćete u toku s najnovijim trendovima, vijestima i projekcijama, što će vam pomoći u donošenju informiranih odluka i ostvarivanju većih profita.

Ekskluzivni sadržaji: VIP sekcija će vam pružiti pristup ekskluzivnim člancima, vodičima i video materijalima koji su rezervirani samo za VIP korisnike. Ovdje ćete pronaći sve najnovije informacije i ekskluzivne sadržaje koje nećete naći nigdje drugdje.
Prednosti i pogodnosti: VIP korisnici će također uživati u dodatnim pogodnostima poput prioriteta u korisničkoj podršci, ekskluzivnih intervjua s vodećim stručnjacima iz kripto svijeta te pristupu posebnim događanjima i webinarama.

Kako pristupiti VIP sekciji?

Da biste pristupili VIP sekciji, potrebno je kupiti RXCG tokene na Pancake Swap platformi. Za više detalja o tome kako kupiti RXCG tokene, sa BNB preko BEP20 mreže pancakeswap . Potrebno je da imate Metamask, Trust wallet ili Brave wallet, kako bi napravili potrebnu transakciju, te dobili VIP pristup.

Napomena:
ukoliko vam se pri procesu pristupa VIP sekciji, pojavi greška neka na metmasku, zamoliću za malo strpjlenja. Razlog ovoga je novi basecode foruma na “latest” branch-u, dok plugin koji ovo radi u pozadini, trenutno čekam developera ovog plugina da uradi update par linija koda kako bi sve proradilo kako treba.

Trenutni link za otkljucavanje VIP kategorije

https://app.unlock-protocol.com/checkout?id=d93c4d4c-fb47-4fe0-9a88-64555528f131

Morate imati Metmask ili neki drugi web3 wallet, kao i RXCG tokena.

Nakon što vam Smart Contract kreira NFT za pristup VIP kategoriji, potrebno je samo da povežete web3 wallet sa crypto.ba forumom.

1 Like