Crypto.ba

OK Group pomoći će Kini u borbi protiv pranja novca blockchain-om

OK grupa, kompanija za blockchain tehnologiju koja je ranije stajala iza razmjene kriptovalute OKEx, počet će raditi s kineskim vlastima na borbi protiv pranja novca korištenjem tehnologije blockchain.

Poslovna jedinica tvrtke OKLink usmjerena na nagodbu postigla je partnerstvo s Institutom za istraživanje javne sigurnosti Nanjing radi suradnje na primjeni blockchain tehnologije u svrhe sprečavanja pranja novca.

Institut je najavio da će partnerstvo uključivati dubinsku suradnju s OKLinkom u cilju promicanja integracije tehnologije blockchain za poboljšanje javne sigurnosti i socijalnog upravljanja. Kao dio sporazuma, stranke će osnovati istraživački laboratorij za istraživanje strategija usklađenosti i sustava za provedbu analize podataka na lancu radi borbe protiv nezakonitih financijskih aktivnosti.

Prema priopćenju, OKLink i Institut za istraživanje javne sigurnosti Nanjing također su se složili dodatno produbiti suradnju u blockchain industriji.

Kineski kriptografski novinar Colin Wu izjavio je kako kineske vlasti sve više surađuju s lokalnim kriptovalutnim čelnicima. „U određenoj mjeri slamanje lažnih projekata koji uključuju kriptovalutu može pomoći lokalnoj policiji u stjecanju prihoda, tako da su također vrlo motivirani”, dodao je.

Vijest dolazi u trenutku velikog slamanja kriptovalutne industrije u Kini, budući da lokalne vlasti posljednjih mjeseci ograničavaju aktivnost trgovine kriptom i obustavljaju poslovanje u glavnim rudarskim čvorištima u zemlji.

A hoće li u toj namjeri uspijeti ostaje nam da vidimo,javite mam u komentaru što vi mislite o ovome.

Izvor:OK Group to help China combat money laundering with blockchain

1 Like

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF