Ne mogu uci na Skrill i Neteller stranice

Pozdrav

Otvorih Skrill maloprije da se logujem i odjednom mi neda na stranicu nikako, koristim firefox, hajde pokusam onda na chrome kada i tamo neda, odem na Neteller, ne otvara ni njeg. Rekoh sigurno su nasi zohari naredili telekomima da zabrane te stranice. Hajde ukljucim VPN, mogu uci na stranic i logovati se na Neteller ali na Skrill odem na Log in i tu blokira, nece da ucita stranicu valjda mu sumnjivo.

Telemach me je internet provider.

Otvara li vama Skrill i Neteller?

Radilo je sve do danas i danas blokada. Treba atomsku baciti na ovu drzavu :smiling_imp:

1 Like

Imam telemach, upravo otvorio obe stranice, probaj reset kukije

Rebootaj i router za svaki slucaj

1 Like

Radi skrill

Meni radi samo preko mobitela, na laptopu i kompjuteru nekada nece da ucita stranicu za Log In. Jel neko radio isplatu na nase devzine racune? Poslao sam sa Skrilla 30€ na Sberbank devizni racun ali evo mjesec dana pare nisu legle. Onaj pingvin Meliodas rece da se mogu poslati pare i da on prima na Raifeisen ali izgleda da je to suplja jer ako je Skrill zabranjen preko kartica, normalno da ce Covic zabraniti i na devizne da idu i dolaze uplate isplate, ccc. Propade mi djaba 30€, valja mi konaktirati Skrill da vidim sta je sa parama a i Sberbank.

Ja sam kupio crypto na skrill. Nisam pokusavao na bank racun povuc. Ne bi trebalo da je blokiran jer skrill nije gambling site.

Ako si povukao eur, postoji mogućnost da su ti pare legle na eurski račun i to stanje možeš provjeriti samo ako odes na salter, nema ga na met banking niti ces dobit sms povecanje stanja. Odi do banke ako nisi.

@NbLsU ako si u BIH, zasto ne koristis BCX.ba mjenjačnicu?

Bio sam do banke i nista nije leglo a i imam na mbanking izvode od deviznog EUR i USD racuna, na USD ima stanje dok na EUR 0 stoji, tako da mogu vidjeti kada sta legne. Evo sada gledam prije 2 dana mi se vratile pare na Skrill i to me zakinuli za 9 eura, znaci ne mozes pare primati na nase devizne racune jer i to je zabranjeno.

Izgleda Crypto.ba da cu poceti koristiti :).

2 Likes

imam i ja nešto na Skrill kupio XRP i vidi ti to. A ima li šanse da nekako na Netteler sa Skrill se pošalje, da li bi se moglo isplatit sa Nettelera?

Ne moze i Netteler je skroz blokiran, cak Netteler je nama iz BiH sve zabranio, ne mozes vise Netteler ni za sta koristiti haha, ludnica prava.

http://skrill-stores.com/en/

ako ništa onda probaj kupit nešto što ti treba i plati sa skrill…tako ću i ja uradit ako zaduplam tu cijenu XRP :smiley:

imaju i karticu Skrill sad sam gledao, ali samo za EU i nešto još, uglavnom ne za BIH.

a da li je neko pokušao polog sa Skrill na neki od sajtova za sportsko klađenje koji sad pružaju crypto withdraw? Položiš pare sa Skrill, a povućeš crypto na wallet :smiley:

tipa ova stranica recimo…nemam nalog ali vidim ima skrill kao podržan naćin plaćanja, kao i BTC, čitao sam na forumima da ima likova koji tako rade preljevanja neka

sad sam se sejtio da sa Skrill možeš položit EUR na Spectrocoin i kupit crypto. To onda pošalješ na BCX i isplatiš sebi na račun u banci.

pa ne možeš isplatit u tome je fazon, a ako neka ima crypto withdraw, to onda možeš na bcx i isplatiš pare :smiley: na banku :smiley: , a nisam se ni ja kladio godinama

Mozes naprimer preko xapa.com kupit bitcoin pa ga potrosit u online kladi vecina boljih danas prima bitcoin ili otici negde do prvog bitcoin bankomata ili do zagreba i splita u one bitstore fizicke mjenjacnice mozes do 15 000 kuna zamjenit

2 Likes