Najava: Crypto podcast

Pozdrav svima!

Radujemo se što vam sa zadovoljstvom najavljujemo dolazak Cryptocasta - novog podcasta posvećenog svijetu kriptovaluta! Kao entuzijasti i istomišljenici u kripto industriji, odlučili smo stvoriti platformu koja će istraživati, educirati i povezivati ljude zainteresirane za ovo uzbudljivo područje.

Cryptocast će biti mjesto gdje ćemo vam donositi najnovije vijesti, analize i intervjue s lokalnim stručnjacima, investitorima i liderima iz kripto industrije. Naš cilj je pružiti vam relevantne informacije i perspektive kako biste bolje razumjeli svijet kriptovaluta, tehnologiju blockchaina i sve promjene koje donose u našem digitalnom društvu.

Kroz ovaj podcast želimo razbiti kompleksnost kripto svijeta i omogućiti vam da pronađete svoje mjesto u njemu. Bez obzira jeste li novi u kripto prostoru ili iskusni investitor, Cryptocast će vam pružiti vrijedne uvide, savjete i inspiraciju za vaše kripto avanture.

Ali ne želimo biti samo još jedan podcast o kriptovalutama. Cryptocast će biti interaktivan, sa emisijama u kojima ćete imati priliku postavljati pitanja našim gostima. Naš fokus će biti na lokalnoj kripto priči, tako da ćemo vam predstaviti najzanimljivije i najuspješnije osobe iz naše zajednice. Otkrit ćemo njihove priče, uspjehe, izazove i najbolje prakse koje su stekli tijekom godina.

Cryptocast će biti dostupan na svim glavnim platformama za podcaste, tako da ćete ga moći pratiti gdje god se nalazili. Također, bit će dostupan kao snimka nakon emitiranja, tako da nećete propustiti ništa čak i ako niste u mogućnosti biti prisutni uživo.

Pridružite nam se na ovom uzbudljivom putovanju kroz svijet kriptovaluta. Cryptocast će vas provesti kroz sve aspekte ovog dinamičnog prostora, od tehnologije i investiranja do regulacije i budućnosti. Bez obzira jeste li već duboko uronjeni u kripto svijet ili tek započinjete svoje istraživanje, Cryptocast će vam pružiti vrijedan sadržaj i priliku za učenje od najboljih.

Ostanite u tijeku jer uskoro ćemo objaviti prve detalje o našem prvom gostu.

Vidimo se na Cryptocastu!

5 Likes

Ako sve bude postavljeno kako treba, ja bi trebao biti voditelj ovog crypto podcasta u kojem bi prvenstveno zvali goste iz zajednice, a šire.

Prvi gost koga bi zvao jeste upravo moj prodigy @Toni.Dev kao najmlađi blockchain developer na ovim područjima…

Ako imate još kakvih prijedloga za goste, pišite ovdje.

4 Likes

Odlična vijest zaista. Ono sto nama treba je konkretna edukacija bez palamuđenja, a jedna od formi je i podcast.
Nadam se da će biti na spotify platformi.

1 Like

Pročešljaj prvo BiH, projekte individualce… a kad se to nažalost brzo istroši, postoji jako puno potencijalnih osoba i projekata u susjedstvu, a pogotovo u Srbiji gdje imam osjećaj da se najbolje razvija. Ako su osobe daleko, nije loše uraditi ni online podcast. :slight_smile:

Puno sreće!

1 Like