Prijatelj iz sujedne drzave je aplicirao za nagrdau u dizajnu majice za overline network (crypto) oLand gdje kao sto je to i normalno mi sa Balkana na Discord u se drzimo skupa pa ako mozete izdvojiti minut svoga vremena i dati mu glas bio bih vama veoma zahvalan Reddit - Dive into anything
Odrađeno Sloba care
Mogli smo se i mi malo poigrati sa Redit.
Hvala brate
Mozemo …ne bi bilo lose uopste.
Hvala prijatelju . I hvala svima ostalima koji su podrzali momka iz Dalmacije i umalo je pobjedio i to ne za malu nagradu ali su admini iz Overline a skenjali sve kada su skontali da ce njihovi ocigledno blizi clanovi izgubiti i gdje sam se najmanje nadao stelama to se desilo . Ajde navikli smo svi kako funkcionisu drzave ovde ali ovo je bilo bas bezveze sa njihove strane . Na kraju opet vidim jednu veliku pobjedu gdje su se ljudi sa Balkana udruzili i drago mi je zbog podrske koju je pruzila nasa kripto zajednica iz Bosne posebno , a najdraze od svega su mi nova prijateljstva koja sam stekao i koje niti jedna nagrada ne moze zamjeniti.
Crypto.ba je uvjek tu da pomogne, ima nas iz cjelog balkana ne samo BiH
Ako koristis discord slobodno udji tu je nas main chat
Naravno , nikad nisam ostavio ovde nesto i pitao da ostali nisu pomogli ili odgovorili. Hocu , hvala naravno da koristim.