Moze mala pomoc za glasanje na Reddit u za balkanski crypto community

Prijatelj iz sujedne drzave je aplicirao za nagrdau u dizajnu majice za overline network (crypto) oLand gdje kao sto je to i normalno mi sa Balkana na Discord u se drzimo skupa pa ako mozete izdvojiti minut svoga vremena i dati mu glas bio bih vama veoma zahvalan https://www.reddit.com/r/ocash/comments/11w63rp/im_boosted/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button

2 Likes

Odrađeno Sloba care :smiley:

image

Mogli smo se i mi malo poigrati sa Redit.

1 Like

Hvala brate :fist_right: :fist_left::slight_smile:

1 Like

Mozemo …ne bi bilo lose uopste.

1 Like

stealing new car GIF

1 Like

Hvala prijatelju . I hvala svima ostalima koji su podrzali momka iz Dalmacije i umalo je pobjedio i to ne za malu nagradu ali su admini iz Overline a skenjali sve kada su skontali da ce njihovi ocigledno blizi clanovi izgubiti i gdje sam se najmanje nadao stelama to se desilo . Ajde navikli smo svi kako funkcionisu drzave ovde ali ovo je bilo bas bezveze sa njihove strane . Na kraju opet vidim jednu veliku pobjedu gdje su se ljudi sa Balkana udruzili i drago mi je zbog podrske koju je pruzila nasa kripto zajednica iz Bosne posebno , a najdraze od svega su mi nova prijateljstva koja sam stekao i koje niti jedna nagrada ne moze zamjeniti.

2 Likes

Crypto.ba je uvjek tu da pomogne, ima nas iz cjelog balkana ne samo BiH :slight_smile:

Ako koristis discord slobodno udji tu je nas main chat

come blunt talk GIF by Patrick Stewart

1 Like

Naravno , nikad nisam ostavio ovde nesto i pitao da ostali nisu pomogli ili odgovorili. Hocu , hvala naravno da koristim. :slight_smile:

1 Like