Predstavljamo MOONS – Web3 Svemirska Igra sa Blockchain Tehnologijom!
Pozdrav Crypto.ba zajednico!
Uzbuđen sam što mogu predstaviti naš najnoviji projekat – MOONS, web3 svemirsku igru koja koristi blockchain tehnologiju! MOONS je igra koja kombinuje elemente strategije, istraživanja svemira i ekonomskog sistema baziranog na kriptovalutama.
Ako je neko nekad igrao Ogame, Travian i te lude browser igrice, odvaliće na ovo. U suštini preuzeo sam opensource kod igrice koja je najsličnija Ogame igrici, zatim nakon analize i učenja koda, shvatio sam da se može uraditi implementacije blockchain tehnologije u sam srž igre.
Nisam želio da napravim samo tipčni, PAY to win sistem, već igru koja će imati svoj smart contract i koji će obavljati jako puno funkcija u igri, welcome to the Blockchain.
Ideja je, da igrači će moći zaraditi RXCG token u igri, istraživanjem i raznim modulima/plugins koje možemo iskodirati unutar same igre, te taj isti RXCG povući i prodati za BNB ili USDT
U MOONS-u, svaki igrač ima priliku istraživati nepoznata prostranstva svemira, graditi vlastite kolonije i sudjelovati u ekspedicijama i borbama s drugim igračima. Ono što MOONS čini posebnim je to što je u potpunosti integrisana sa blockchainom, što znači da možete zaraditi naš token, RXCG, kroz igru i koristiti ga unutar igre ili na blockchain mreži.
Ključne karakteristike MOONS-a:
- Blockchain Ekonomija – Igra omogućava zaradu RXCG tokena kroz različite aktivnosti unutar igre kao što su ekspedicije, misije i borbe.
- Web3 Tehnologija – Sve transakcije i transferi su transparentni i odvijaju se na Binance Smart Chain mreži.
- Igra bazirana na strategiji – Igrači mogu graditi rudnike, rafinerije i postrojenja, te razvijati tehnologije kako bi postali najdominantnija sila u svemiru.
- Beta Test Fazna Nagrada – Svaki igrač koji sudjeluje u beta test fazi igre dobit će 50,000 RXCG tokena kao nagradu trenutne vrijednossti 100$ USDT.
Kako se pridružiti:
- Posjetite našu web stranicu rxcgames.com i kliknite Moons, kreirajte profil.
- Povežite svoj wallet (MetaMask) nakon logina, kako bi igra sinkronizovala vašu adresu u smart contract / pametni ugovor
- Započnite svoju svemirsku avanturu!
Svi feedback i prijedlozi su dobrodošli, a pitanja slobodno postavite ovdje ili putem chata unutar igre.
Pridružite nam se i budite dio prvih igrača koji istražuju MOONS web3 svemir!
Link za registraciju i više informacija: https://moons.rxcgames.com
Napomena za BETA testere: kad se registrujete, javite mi se ovdje kako bi vas registrovao kao beta testera.