Microsoft se udružuje s Enjin-om i nude kripto kolekcionarske nagrade

To je ideja koja stoji iza nove šeme podsticaja koju je Microsoft pokrenuo u partnerstvu sa projektom Enchain blockchain gaming.


Dubbed Azure Heroes, nova web stranica inicijative opisuje je kao “novi i zabavan način zarađivanja digitalne kolekcije za značajan utjecaj na tehničku zajednicu”.

Jednostavno, Azure Heroes nagrađuje članove zajednice Azure za pozitivne akcije, kao što su treniranje, izrada demonstracija, pružanje uzorka koda, postavljanje postova o Azure ili rešavanje izazova.

Učesnicima sa dokazivim doprinosima bit će dodijeljene značke, u raznim kategorijama. Oni uključuju vodstvo u zajednici, sadržaj, mentorstvo i inovatore.

Izdavanje i transakcije kolekcionarskih kolekcija badger-a odvijat će se na bloku ethereuma, omogućujući pobjednicima da ih drže kao ne-zabrinuti tokeni (NFT-ovi).

Prema Microsoftu:

"Microsoft i Enjin surađivali su u lokalnom pilotu kako bi napravili program prepoznavanja temeljen na blockchainu. “Jazavci” tj Badger Azure Heroes kreirani su u velikom broju originalnih i jedinstvenih dizajna koji su označeni digitalnim sredstvom na javnom bloku Ethereum.

1 Like