Crypto.ba

MicroSoft poklonio Snoop Dogg-u Xbox hladnjak

Gotovo odmah nakon što je Microsoft predstavio Xbox Series X, krenule su i šale na račun izgleda konzole koja liči na hladnjak. Iako je oblik zasigurno bio nenamjeran, XBSX zaista podsjeća na maleni hladnjak, a Microsoft se prevario oko toga, čak i postavljajući vlastiti meme na Twitter.


Ali sada je šala na račun hladnjaka stvarnost. U petak navečer, legendarni reper Snoop Dogg objavio je na svom Instagram nalogu video koji prikazuje njegov novi radni hladnjak po uzoru na Xbox Series X. Čak ima i užaren Xbox logo u gornjem lijevom uglu, iako ne služi kao power button na konzoli.

Hladnjak je poklon Microsofta za reperov rođendan 20. oktobra. Xbox ga je čak posebno poručio za Snoop Dogg-a prije rođendana. Sadržao je XBSX rođendansku tortu, malo Xbox nakita i nekoliko boca džina i đusa, naravno.

Snoop Dogg izbrisao je video ubrzo nakon što ga je objavio, ali ne prije nego što je korisnik Twittera uspio da ga zgrabi i podijeli sa svijetom.

Twitter Link Video

Microsoft je sa posebnom namerom spremio ovaj poklon. Snoop je strastveni igrač i radio je za neke proizvođače igara tj pozajmljivao glas, uključujući True Crime: Streets of LA, Tekken Tag Tournament 2, Way of Dogg, Call of Duty: Ghosts i druge. Tako je hladnjak sljedeće generacije u obliku konzole opskrbljen zlatnim lančićima i gin and juice-om bio savršeno rođendansko iznenađenje.

2 Likes

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF