Mark Cuban, Vitalik Buterin, blizanci Winklevoss razgovarat će na Ethereal Virtual Summitu 2021. od 6. do 7. maja

“Burning Man of crypto” se vratio. I veći je nego ikad.

Događaj uživo koji je nazvan “Burning Man of crypto” vraća se na ekran vašeg računara.

Ethereal Virtual Summit, koji pokreće Decrypt, zakazan je za 6. i 7. svibnja 2021. Ovdje se možete besplatno registrirati.

Dvodnevni konfej započet će razgovorom uz Mark Cuban, milijardera, investitora u “Shark Tank” i vlasnika Dallas Mavericksa, koji je sve uložio u prikupljanje Ethereuma i NFT-a.

… i još mnogo toga koji će biti najavljeni u danima koji dolaze.

Za neupućene: Ethereal Summit, započet 2017. godine, duboko je zaronio u blockchain, decentralizaciju i demokratizaciju podataka. Konferencija je oduvijek bila poznata kao labaviji, manje zakopčani forum za tehnologe, poduzetnike, investitore, cyberpunkove i zastave koji se okupljaju na iskrenim razgovorima. Među prošlim govornicima bio je Changpeng “C.Z.” Zhao iz Binancea, Brian Armstrong iz Coinbasea, Mike Novogratz iz Galaxy Digital-a i Amber Baldet iz Clovyr-a.

Ove godine summit pokreće Decrypt, što znači da ćete brojne virtualne novinare vidjeti na virtualnoj pozornici kao svoje vodiče, u skladu s našom misijom demistifikacije decentraliziranog weba.

Od toliko usijanog svijeta DeFi-a, do procvata NFT-a, do rastućeg popisa Bitcoin ETF aplikacija, pandemijskog skoka cijena kripto imovine, toliko se može raspraviti. Vidimo se u maju!

Izvor: Mark Cuban, Vitalik Buterin, Winklevoss Twins to Speak at 2021 Ethereal Virtual Summit May 6-7 - Decrypt