“Postoje dvije vrste enkripcije: ona koja će spriječiti Vašu sestru od čitanja Vašeg dnevnika i ona koja će spriječiti da to uradi Vlada!”
Vrlo interesantna serija tekstova. Mozda za neki buduci serijal ne bi bilo lose da se odradi tema otpora (borbe) svjetskih banaka i vlasti protiv kriptovaluta i kriptoanarhije. Gotovo je sigurno da mozemo ocekivati otpor borbu pa cak i neku vrstu rata protiv kriptovaluta pa samim time interesantno je znati na koji nacin se obicni korisnici mogu zastiti i kakve napade mogu ocekivati (medijska demonizacija kriptovaluta, proglasavanje ilegalnim, napadi na berze…). Inace pohvale za ostale tekstove
Hvala mnogo na pohvalama
Takvo nešto sam i planirala u budućim tekstovima jer sama predviđanja i današnje rabote od strane oficijalnih sistema nisu nimalo bright
Interesantno je koliko paralela vuce sadasnje stanje decentralizovanih kriptovaluta sa valutama npr. Amerike prije gradjanskog rata (gold eagle) i bas me interesuje da li ce banke na isti nacin pokusati da centralizuju valutu kao sto su to ucinile sa zlatnim novcem i lobiranjem vlasti na zapadu uglavnom pratimo tekstove pomno i ocekujemo nove
ja i Bios smo jako navučeni na tvoje tekstove… tako da ako mislis prekidati … ima da te nema
i know where you live… haha
Kao mafija kad jednom udjes nema izlaska Don Rux xD
Once you go crypto, you never go back
“In this country,first you get GPUs, then you get the (hash) power,THEN you get the BTC.” Odakle je ovo mozes li pogoditi ?
Cryptoface
Opaaa , to su se gledali kultni filmovi izgleda