Crypto.ba

Konkurs za posao: Frontend/Backend developer, traži se!

Jedan od naših starijih članova me zamolio da objavim Konkurs za posao, što ću draga srca da uradim :smiley:

Storm d.o.o**.**, ekskluzivni software provider najjače njemačke kladionice BET3000, širi svoj tim i traži programere svih razina i vještina.

Tim smo od 15-ak zaposlenika, smješten u uredu u Ulici Republike 31C u Osijeku, ali zbog ulaska u veliki projekt i porasta zahtjeva, krećemo u veliku ekspanziju tima te se uskoro selimo u veće urede.

Čime se bavimo**?**

Kao što je na samom početku spomenuto, radimo software za veliku kladionicu, a to podrazumijeva ogroman sustav na više razina. Providamo im web, aplikacije za kladomate, aplikacije za operatere u poslovnicama, reporting aplikacije, a tehnologije u kojima su rađene su razne.

Koga tražimo**?**

Iako su (kao i svugdje) poželjni uglavnom midovi i seniori zbog živog sustava na kojem radimo (do 15 000 korisnika u istom trenutku na webu), otvoreni smo za prijave i junior programera koji imaju veliku motivaciju za radom i samousavršavanjem. Ovo je sustav gdje se zbog specifičnosti zahtjeva jako brzo napreduje i osoba vrlo brzo stiče širok spektar znanja.

Koje tehnologije koristimo**?**

Frontend:

  • Angular 2+ - glavni web (bet3000next). Aplikacija pisana u TypeScriptu (za stilove koristimo SCSS). U najnovijem Angularu pišemo i sve nove reporte.
  • AngularJS, aplikacije za operatere koji rade u poslovnicama, a na istoj tehnologiji su trenutno i kladomati
  • Xamarin – o njemu najozbiljnije razmišljamo za izradu budućih nativnih web aplikacija.

Backend:

  • Java
  • C# u .NET standard te mikroservisi pisani u .NET Core-u (trudimo se svaki minimalni prostor iskoristiti za implementacije u najnovijim tehnologijama)
  • Upite prema bazi u velikoj većini pišemo preko ORM-a (Hibernate i EntityFramework), dok je nužni dio napisan kao storana procedura

Database nam je Oracle.

Agile?

Da, kao i većina današnjih firmi, trudimo se biti što organiziraniji i produktivniji. Za task management koristimo Jiru i nije nikakav problem ako ne znate raditi u njoj kao ni ostalim sličnim alatima jer ćete vrlo brzo naučiti.

Bili Vi frontendaš, backendaš ili fullstack, sve profile (prijave) drage volje ćemo pregledati (otvoriti) i svima dati priliku da kažete nešto više o sebi.

Sviđa vam se oglas, ali radite u drugim tehnologijama? To neće biti problem J Otvoreni smo i za technology switch. Uz stručne savjete i vodstvto brzo ćete se prebaciti na drugu sintaksu.

Kandidat ne mora biti majstor svih navedenih tehnologija, možemo početi i sa jednom. Okruženje je takvo da Vas se može usmjeriti ka full stacku, a možete pronaći svoje mjesto u isključivo frontendu ili backendu.

Plaća je tržišno konkurentna. Ovo je vrlo brzo postala floskula, ali u našem slučaju ona uistinu je takva. Spremni smo platiti zaposlenika proporcionalno njegovom znanju i vještinama.

Guglanjem Storm d.o.o. nećete puno pronaći. Website nemamo s obzirom da nemamo potrebu za istim. Umjesto toga, pozivamo vas da nam se javite i da dođete na lice mjesta da vidite što smo, što i kako radimo.

Većina firmi u ovim oglasima uporno spominje dobru atmosferu koja vlada u njihovim uredima što je postalo pomalo ofucano. Ne vjerujemo da bi netko napisao da je radna atmosfera kod njih loša. Kod nas se radi opušteno, ali ozbiljno. Ekipa je mlada i vrlo lako se uklopiti u istu. Nemamo stolni tenis, nemamo pikado, nemamo sofe za izležavanja, ali klađenje na poslu je dozvoljeno. Naročito u fazi testiranja J

Prijave isključivo na email:

ovojnovic@cmbetsolutions.com

ibedek@cmbetsolutions.com

Dodatne kratke informacije možete zahtjevati i DM-om kroz inbox, ali na kraju se to ipak mora svesti da šaljete zvaničnu prijavu na mail.

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF