Kako najlakše dobiti XYFI Token

Već smo se upoznali sa moćnim Yearn.Finance koji trenutno vredi preko 17.000$. Uskoro nam dolazi njegov fork XYearn Finance. Total Supply je samo 40.000 Tokena. Tokeni se distribuiraju u više faza. Od 40.000 ukupne količine 3.000 je predviđeno za airdrop. Za svaku registraciju na njihov sajt dobija se 0.12 XYFI i isto toliko za svakog narednog registrovanog korisnika putem referral linka. Maximalan broj tokena koji se mogu dobiti je 3.

XYFI-Airdrop

Kako to najlakše uraditi ?
S obzirom da će Metamask Wallet najverovatnije biti potreban za prebacivanje XYFI na neki exchange najbolje je povezati XYFI stranicu sa vašim Metamask Wallet-om. Ko nema Metamask najlakše ga je instalirati kao dodatak ( extenziju, addon ) za web browser i to za Mozillu ili Chrome. Jednostavno se ode na Metamask stranicu, klikne na download, ubaci dodatak u browser. Prilikom pokretanja unese se šifra i logovanje je gotovo. Svaki Metamask wallet ima sigurnosne fraze koje bi bilo dobro zapisati na papiru u slučaju gubitka windowsa.
Kada je to završeno dobijena Metamask ETH adresa se unosi na XYFI stranici za registraciju i loguje se. Ako je sve prošlo kako treba, dobili ste 0.12 XYFI.

Link za claimovanje/dobijanje besplatnih tokena :

2 Likes

Da li znas realise date airdropa?
Pozz

20.10 sam ja cuo

1 Like

Da, do 20-tog.

Screenshot_2

1 Like

Citam da su pustili neku manju kolicinu tokena u airdrop. Meni još nista nije stiglo procentualno od coina, je li Vama? Po pravilima ima još fore, do kraja dana, ali me zanima stanje. Pozz

Ne verujem da će pre 22h po nekom njihovom vremenu jer se tek tada završava prijava za airdrop.

Meni nije još ništa stiglo.

1 Like