Kako dobiti airdrop BitMEX tokena?

Registracija na Bitmex sa verifikacijom: 5 BMEX + 10 USDT.

Trejdovanje: do 25% od fees.

Referali: za 3 prijatelja koja se registruju i verifikuju na berzu: 15 BMEX.

Nije poznato da li će biti nagradjeni stari korisnici.

Ukupan broj tokena: 450M a 45% ide timu i zaposlenima.

$BMEX token će izaći do 1. februara ali neće moći da se povuče sa BitMEX berze do Q2 (aprila-maja), tj dok BitMEX ne otvori spot tržište. Tad će tek token moći da se trejduje i dobije tržišnu vrijednost.

Inače, BitMEX se skoro dogovorio sa CFTC i Fincen-om da plati kaznu od $100M. Dobro su prošli obzirom na to koliko su zaradili.

Koliko bi token mogao da vrijedi?

U pitanju je CEX token koji sigurno neće postati treća najveća kriptovaluta na svijetu kao BNB (jer BNB služi za popust na naknade za trejdovanje na Binansu koji ima mnogo veći obim trejdovanja od BitMEX-a, a služi i za plaćanje naknada za sve transakcije koje se izvrše preko BSC mreže, plus se količina tokena spaljuje i šta sve ne).

Obzirom na dnevni obim trgovine od 1.14 milijardi dolara na Bitmexu, koji se u srećna vremena podiže na preko 3 milijarde, teśko je reći sa kojom derivatskom berzom (koja ima svoj token) bi se moglo uporediti. Sve koje imaju token imaju i veći obim trgovine, plus već popularnu spot berzu. Ali možda npr uspije da dogura do $3.5 milijarde kapitalizacije kao Bitfinex-ov $LEO token. To je $7-8 (FDV) cijena po tokenu, ali je svakako teško reći jer Bjeli papir još nije izašao pa se ne zna inflacija niti ostala tokenomija. Ako bude malo pušteno u početku, cijena može da nagura i na više… pogotovo zato što Hejz zna kako da hajpuje a i da marketmejkuje.

poz, pošalji ref link.