Kako dobiti 150+ Electroneuma besplatno?

Obzirom da je neko od clanova podijelio sa nama ovo, ja sam spomenuo da cu uraditi tutorial na tu temu, pa se nadam da sam bio jasan i pomogao svima koji zele da se isprobaju u ovome.

Volio bih da cujem vasa iskustva jer sigurno znam da nisam jedini koji je ovo isprobao. Ja imam 3 virtualne masine, sto znaci da sam preko 3 racuna i tri kartice koje su razlicite sve to kreirao.

U klipu nisam mogao da pokazem bas sve iz razloga sto nisam imao 4-tu karticu na raspolaganju, ali sam pokusao da sto bolje objasnim korake.

Toliko od mene pa pogledajte video i komentarisite u svakom slucaju.

3 Likes

Hvala na tutorijalu.Upravo sam se prijavio i još ću nekoliko kartica dok vidim kako fercera.Imaš subskrajb od mene na kanalu.Jedno pitanje…Da li si sve virtualne mašine podesio na jednom računaru ili više njih ?

Odakle se skida claymore, i kako se podešava ako ti nije problem pojasnit.

Hvala druze.

Znas kako sam uradio. Na mom laptopu sam usao na virtualnu masinu pc5, pa preko njega usao na drugu i pokrenuo je heh… tako da mozes tako u nedogled samo nemoj previse jer ces se onda pogubiti. Nisu vezane za racunar, kad je pokrenes ona ide iako zatvoris onaj prozor, znaci majner cijepa bio laptop upaljen ili ne (tj. bio konektovan na azure portal ili ne) nadam se da me razumijes. A trecu sam na bratovom pc-u podesio tj. njegovom racunu azure portala.

2 Likes

Druze imas moj klip ovaj tu sam objasnio sve za CPU majning.

Npr. Postavke ovako idu (ako kopas na nanopoolu-u) NsCpuCNMiner64.exe -o ssl://etn-eu1.nanopool.org:13433 -u adresatvogwalleta.IMEMajnera.Emailadresa@gmail.com -p z -allpools 1

Claymore CPU miner moze skinuti ovdje (v3.9): MEGA

1 Like

https://etn.spacepools.org/#payments

https://easyhash.io/

http://electroneum.vip/

ovo su ti pools sa min payout 5-10ETN

Ima opcija pod settings ali to cim krenes u majning treba podesiti na 100 ETN-a

Posle kad nabijes rejting mineru nece, evo vidis gdje se to stima

Sta da radimo, evo i ja gledam da izguram do 500 jos malo :smiley: