Izvršni direktor TRON-a Justin Sun licitira 1.000.000 USD za prvi tweet ikada

Izvršni direktor TRON-a jedan je od kripto korisnika koji se mnogo razbacuje.

Taman kad ste pomislili da svijet NFT-ova ne može postati luđi, ekstravagantni izvršni direktor TRON-a Justin Sun danas je na “bacio” na tweet 1.000.000 dolara.

Ne bilo kakav tweet: To je prvi tweet koji je ikad objavljen, a napisao ga je sam osnivač Twittera Jack Dorsey 2006. godine, a sada ga Dorsey prodaje na dražbi kao NFT.

NFT-ovi su digitalni kolekcionarski predmeti kodirani na Ethereum blockchainu. Zahvaljujući naprednoj kriptografiji, NFT dokazuje vlastitu digitalnu oskudicu praktički nepromjenjivim kodiranjem. To znači da su NFT-ovi slični bilo kojoj drugoj naplativoj kartici - karticama za trgovanje, starim automobilima, markama - osim što su potpuno digitalni.

Od ponoći UTC, izvršni direktor Twittera Jack Dorsey na dražbi je objavio tweet koji glasi “samo postavljanje mog twttra” u aukcijskoj kući NFT Valuables.

Devet sati kasnije, Sun je odgovorio na Dorseyin tweet rekavši da je za njega licitirao pola milijuna dolara.

Čini se da Sun stvarno, stvarno želi osvojiti Dorseyin tweet. Popis sada kaže da je najveća ponuda @JustinSunTron 1.000.000 američkih dolara, iako još uvijek nije jasno protiv koga se licitira.

Uporni ponuditelj

Kad Justin Sun nešto želi, poznato je da čeka pola godine i potroši 4,37 milijuna dolara da to dobije. U tom konkretnom slučaju, bila je to večera s milijarderom ulagačem i izvršnim direktorom / predsjednikom Berkshire Hathawaya Warrenom Buffetom.

Izvorno zakazano za srpanj 2020., Sun je morao odgoditi nakon što je obolio od bubrežnih kamenaca - iako članak Verge tvrdi da je to bio samo izgovor. Par je promijenio raspored i u veljači su sjeli.

Dnevni red broj jedan Sun-a, blockchain milijardera, trebao je okorjelog nocoinera i starog svjetskog poslovnog tajkuna Buffet pretvoriti u Bitcoin. Također je iskoristio priliku da se ispriča Buffetu zbog toga što je bio “pretjerani marketinški agent s velikim ustima”.

Sun voli bljesnuti.

Justin Sun obožava svjetla reflektora. U kolovozu prošle godine objavio je DeFi meme kovanicu u svoje ime. Stiliziran kao $ SUN, to je izvorni upravljački znak SUN Finance, DeFi platforme izgrađene na bloku TRON.

Kada je izvršni direktor Barstool Sportsa Dave Portnoy krajem prošle godine pokrenuo kripto fond od milijun dolara za pomoć američkim malim poduzećima, Justin Sun donirao je 50 tisuća dolara u bitcoinu, odmah se oglasivši na Twitteru kako bi objavio svoju velikodušnost.

Izvori:

1 Like