Investicije: Etereum (ETH) - Natjecanje za Wall Street sa ETH aplikacijom

Primjećujemo lagani rast Ethereuma, pitate se zašto?

Jedan od razloga je da bi Ethereum mogao dobiti ETF pasivni fond, ukoliko SEC odluči odobriti taj fond. Sjetimo se da je nedavno taj isti SEC odbio ETF fond za Bitcoin, što je rezultiralo kratkoročnom padu cijene.

Međutim, pažnja se trenutno usmjerava na “novog klinca”, Ethereum, koji iskušava svoju sreću u natjecanju za Wall Street.

Joseph Quintilian i Gregory DiPrisco su osnovali EtherIndex koji će služiti kao fond za Ethereum ETF sa kompanijom Coinbase koja služi kao čuvar, kao i cijena bazirana na GDAX-u, gdje bi Kraken menjačnica služila kao backup, gdje su u pitanju oba slučajeva ovih mjenjačnica koje su zakonski regulisane.

U svakom slučaju, ukoliko to već niste, kupite sebi 1 ETH koji trenutno vrijedi oko 61 €, te ukoliko b i se odobrio ETH fond, cijena bi momentalno skočila drastično, uz jako male šanse da se vrati na trenutne cijene.

NAPOMENA: Crypto.ba reklamira nikakve coine, niti snosi nikakvu odgovornost na vaše investicije, mi smo tu samo da skrenemo pažnju na potencijalne coine koji imaju moguć potencijal za rast. Za svaku investiciju odlučujete isključivo vi kao investitor, uvijek ispitajte teren. Nikad ne ulažite više nego što ste spremni izgubiti.