Crypto.ba

Infinite Fleet token na Bitcoin Liquid mreži

Infinite Fleet, blockchain igra s temom svemira, nedavno je objavila više informacija o INF tokenu, kripto imovini koja se koristi za ekonomiju u igri.

Infinite fleet je MMO strateška igra u kojoj kontrolirate Flotu svemirskih brodova povećanih s mnoštvom malih boraca pod kontrolom AI. U igri možete braniti čovječanstvo od napada vanzemaljskih prijetnji, prilagoditi i nadograditi svoju flotu, osigurati teritoriju i boriti se zajedno sa svojim prijateljima kako biste promijenili historiju svemira


Iako tehnologija blockchaina ne utječe na igranje, Infinite Fleet će koristiti tokene temeljene na blockchain-u (INF) za upravljanje ekonomičnošću igre. INF će raditi kao i bilo koja druga valuta u regularnim igrama i nijedan kovanica neće vidjeti nikakvu razliku dok se ne odlučite unovčiti i otkriti prednosti blockchain igranja.

Proof of Participation (POP) je verzija igre gdje će igrači generirati INF tokene putem događaja zasnovanih na aktivnosti u igri.

Vrijedi spomenuti da igra neće prodati nijedan token, a jedini način da ih dobijete je tijekom igranja. Čak štaviše, nudi tržište na kojem igrači mogu trgovati stavkama i resursima iz igre pomoću INF tokena.

INF token

INF tokeni postoje u sporednom lancu Bitcoin blockchaina, Liquid Network-a, i imaju fiksnu opskrbu baš kao i Bitcoin. Korisnici mogu prenijeti svoj INF u vanjske novčanike, a tim planira navesti INF token na različite razmjene.

BItcoin Liquid mreža
Liquid djeluje kao rješenje za trgovce i razmjene omogućavajući brze i sigurne Bitcoin transakcije, osim toga, Liquid Network može upravljati izdavanjem digitalnih sredstava.

1 Like

Jel ima zainteresovanih za ovu igru?

Winter is comming…

Jel igraš aktivno, kakva su iskustva? :thinking:

Vjeruješ li da nisam igrao, ne mogu uhvatiit vremena nikako, ali izgleda obećavajuće…

Hajd testiraćemo ako nas opet pozatvaraju, tad ćemo imat vremena :wink:

1 Like

To ti ja pričam, jesi čekirao https://rxcslot.crypto.ba

Već se igra, sinoc su u jednom kafiću kod nas igrali naš Lotto :smiley:

https://rxcslot.crypto.ba

Napravio sam i faucet za RXC

https://rxc.crypto.ba

1 Like

Zanimljiv rasplet na ovom projektu, upravo su dobili fundiranje od 1mil USDT

1 Like

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF