mislim da bi bilo zanimljivije igrati kada bi se i sama grafika unaprijedila…
npr skladiste lvl1 neka supa i kako rastu leveli tako i graicki skladiste bolje izgleda…
Ovo nije losa ideja, ali bi mi trebalo grafika zamjenskih dosta, ako imas vremena nekad uraditi slika po setu levela npr od 1-5 lvl neka supa, pa onda kad idemo gore onda izgleda jos bolje, nije losa ideja treba grafike !
necu obecati, ali mozda nakon godisnjeg odmora… do petka sam u pogonu tako da trenutno nisam za novih poslova…
ali ja bi tu napravio dobar prompt i prepustio posao ai-ju
ovo svakako! hajde onda kad budes u “vinklu” pa cemo se pozabaviti sa ovim, dobra ideja ![]()
Igra dobiva novi smijer… Lore
Igrač na početku bira
United Systems vs Pirates of the Rim
Centralizacija vs Decentralizacija
Token vs Coin
U igri se često spominju “Ancient ones” koji su core igre i njene priče, plan je da se oni iznenada pojave nekad u igri kao treća frakcija…
More to come …
Ovdje imamo slučaj slanja i primanja RXC iz igre i obrnuto, trenutno na testnet.
Nakon što smo digli 5 Masternodes, aktivirao se i LLMQ kvorum i potpisao aktivaciju ChainLock i Instantsend.
Naš RXC se odlično ponaša na POS testnetu, svi koji imaju RXC i wallet.dat nek se strpe ubrzo će ići i mainnet POS migracija.
Novi MOONS Logo igre, koji će ujedno biti i button za app kao i novi MOONS game logo.
Rebrandirani landing/login
Novi menu desktop + mobile, napokon uredno i organizovano
vockice mi zivot upropastile ![]()
slot nista ne daje ![]()