🐛 Ideje, Prijedlozi, Bug report

mislim da bi bilo zanimljivije igrati kada bi se i sama grafika unaprijedila…
npr skladiste lvl1 neka supa i kako rastu leveli tako i graicki skladiste bolje izgleda…

Ovo nije losa ideja, ali bi mi trebalo grafika zamjenskih dosta, ako imas vremena nekad uraditi slika po setu levela npr od 1-5 lvl neka supa, pa onda kad idemo gore onda izgleda jos bolje, nije losa ideja treba grafike !

necu obecati, ali mozda nakon godisnjeg odmora… do petka sam u pogonu tako da trenutno nisam za novih poslova…

ali ja bi tu napravio dobar prompt i prepustio posao ai-ju

1 Like

ovo svakako! hajde onda kad budes u “vinklu” pa cemo se pozabaviti sa ovim, dobra ideja :wink:

1 Like

Igra dobiva novi smijer… Lore

Igrač na početku bira

United Systems vs Pirates of the Rim

Centralizacija vs Decentralizacija

Token vs Coin

U igri se često spominju “Ancient ones” koji su core igre i njene priče, plan je da se oni iznenada pojave nekad u igri kao treća frakcija…

More to come …

Ovdje imamo slučaj slanja i primanja RXC iz igre i obrnuto, trenutno na testnet.

Nakon što smo digli 5 Masternodes, aktivirao se i LLMQ kvorum i potpisao aktivaciju ChainLock i Instantsend.

Naš RXC se odlično ponaša na POS testnetu, svi koji imaju RXC i wallet.dat nek se strpe ubrzo će ići i mainnet POS migracija.

Update v1.12.4 Major release

Changelog

3D Galaxy view, fullscreen

Novi MOONS Logo igre, koji će ujedno biti i button za app kao i novi MOONS game logo.

Rebrandirani landing/login

Novi menu desktop + mobile, napokon uredno i organizovano

Igram se sa 3D anomacijama za borbeni izvještaj.

Zanimljiv Three.js

Danas smo igrali Belot u svemiru, dok čekamo rudnike i tvornice :smiling_face_with_three_hearts:

vockice mi zivot upropastile :slight_smile:

slot nista ne daje :smiley:

1 Like